2777
2789

من چون باهاشون حرفم شده نه زنگیدم نه رفتم .

چقدر برای اینکه زود حامله شدم بهم سرکوفت زدن حالا حسرت یه بچه سالم دارن حتی من حامله بودم به شوهرم گفته بودن اون گ..وه ها رو ببرید بندازید من دوقلو داشتم کی میگه خدا نیست هست خوبم هست جای حقم نشسته برای فرشته های من یه خدا رو شکر نگفتن حالا بچه سالم شده ارزو و حسرت براشون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم ناراحتی و دلت از حرفاشون خیلی گرفته 

ولی حتی اگه نمیتونی ببخشیشون 

راضی نباش به این مشکلشون 🥲

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

انشالله خدا هیچکس رو با نداشتن فرزند یا از دست دادن فرزند انتقام نگیره

غره نشو اسی

انشالله خدا دامنشو سبز کنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

یاور کن یاور کن این موضوع ربطی به خدا نداره چرا فکر کردی بهاطر بچع های تو الان مریض شده 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا