2777
2789
عنوان

لوله رحم خواهر شوهرمو برداشتن ده روز هم بیمارستان بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 40 پست
یاور کن یاور کن این موضوع ربطی به خدا نداره چرا فکر کردی بهاطر بچع های تو الان مریض شده

وقتی به کسی که بارداره میگی برو اون گوه ها رو بنداز یعنی از نعمت خدا گریزونی یعنی در مقابل خدا ایستادی منم نه خوشحالم نه ناراحت فقط گفتم کفر گفتن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای بدبختی دیگران خوشحال نباش انشالله دامن خواهرشوهرت هم سبز میشه و خدا بچه هات شما رو هم برات حفظ کنه

منم یه لوله ام رو برداشتن حاملگی اولم خارج رحم بود با یک لوله دو تا بچه دارم حتی یدونه هم قرص نخوردم، لوله رحمی هم مثل کلیه است با یدونه اش هم میشه حامله شد مثل بقیه آدما

چند ماه از ازدواجم گذشته بود و بچه نمی‌خواستیم یعنی جلوگیری خاصی نداشتيم ولی به فکر بچه هم نبوديم  یه بار یکی از آشنایان گفت مردم میپرسن  فلانی حامله نيست. منم در جواب  اون شخص گفتم  خب هنوز زوده .  همینطور توی روم نگاه کرد و کفت من همون شب اول ازدواج باردار شدم . و شما دیر کردین برای بچه دار شدن حالا فقط شش هفت ماه از ازدواجمون گذشته بود 

حالا اون آشنا  دخترش پنج شش ساله ازدواج کرده بچه نداره هنوز.  چند بار خواستم بهش بگم انگار دخترت به خودت نکشیده . باز گفتم ولش کن  حیف شخصيت من نیست مثل خودش باشم

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

برای بدبختی دیگران خوشحال نباش انشالله دامن خواهرشوهرت هم سبز میشه و خدا بچه هات شما رو هم برات حفظ ...

خوشحال نشدم اما ناراحتم نشدم کفرهاشون یادم اومد کاش در مقابل خدا نمی ایستادند ما کی باشیم بخواییم ناراحت باشیم یا خوشحال