2777
2789
عنوان

بچه دوم آری یا خیر

1888 بازدید | 146 پست

سلام یه پسر نزدیک به چهار سال دارم فقط و فقط نگران تنهایی بچه ام هستم خونه و ماشین داریم آنچنانی نه ولی بازم خدا رو شکر داریم حقوق ثابت هم داریم شهر غریب زندگی میکنیم بیشتر از همه ناراحت تنهایی پسرم هستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ی پسر 5 ساله دارم آنقدر بهم گفت ی داداش برام بیار این ماه اقدام کردم نمی‌دونم حالا حامله هستم یا نه 

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)

حتما عزیزم بیارین چون فاصله سنی زیاد بشه بعد پشیمون میشی پارسالم اقدام میکردی بهتر بود گناه داره اون بچه تنها من الان حاملم اولیو دلم دومیو هم میخاد آخه تنها ک نمیشه حداقل هم هم بازی باشه هم تکیه گاه آینده 

هیچ حالی را بقایی نیست ؛ بی صبری نکن...🦄💜

بله عزیزم بیار توکلت به خدا باشه اگه دست دست کنی پشیمون میشی

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

من تک‌فرزندی دوست دارم

به دلیل رفاه بیشتر

توجه بیشتر

امکانات و تفریحات بیشتر

دلنگرانی کمتر

تمرکز تربیتی بیشتر

ساپورت بیشتر

دردسر کمتر

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 
ایول به تو  بچه هات نااروم نیستن؟!

ماشاءالله دیگه مردی شدن واسه خودشون🥰😍،،پسر بزرگم کلاس ششم ۱۲ سالشه پسر کوچیکم ۹ سالشه

الانم باردارم و خداروشکر دختره 😍😍😍

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲