2777
2789
عنوان

بچه دوم آری یا خیر

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 146 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما بیار بعدا پشیمون می شی بعدا بچه ات تنها می شه بزرگتر بشه همش برای تنهایی هاش به موبایل و بازی رو میاره تا بازی با هم بازیش

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

من تک‌فرزندی دوست دارم به دلیل رفاه بیشتر توجه بیشتر امکانات و تفریحات بیشتر دلنگرانی کمتر تمرک ...

حالا من با یه سری هاش موافق نیستم ی دونه بچه معمولاً لوس از خود راضی و خودخواه میشه همهههه توجهات و محبت و...خودشو صاحب همه چیزی می‌دونه 

دوتا بچه سخت نیست؟ دوتا سخت تره یا ی دونه؟

چرا اوایل سخت بود چون فاصله سنی شون سه ساله،،ولی الان دیگه بزرگ شدن و عاقل،،خداروشکر خوبه

نه عزیزم یکی که کمه،مطمئن باش بعدها تصمیم میگیری دومی رو بیاری و میگی کاش زودتر آورده بودم،،پس الان بیار ،،سن خوبیه بچت

تا اقدام کنی و باردار بشی و نه ماه بگذره میشه ۵_۶ساله فاصله سنی شونم خوبه

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

فکر اون بچع تک و تنهام کردی؟ 

خیلی بچه ها تنها بودن رو بیشتر دوست دارن حتی براشون یه افتخاره 

بستگی داره خودتون چطوری تربیتش کرده باشین و ذهنشو اماده کرده باشین 

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 
😂😂 چرا دوتا خوبه بنظرت

منکه سه تا دوس دارم

همبازی هم میشن

جمع خانواده پر نشاط تر میشه

پشت و پناه هم میشن... بهرحال اینا بزرگ میشن... تشکیل خانواده میدن بچه دار میشن... بچه هاشون فامیل دارن

دورازجون شما.... آشنای ما ی بچه داشت... اونم توی هیجده سالگی فوت شد

الان پدر و مادر افسرده و مریض 

رفتن بعد اون بچه اقدام کنن... ولی دیگه توانایشو نداشتن

درکل بچه زیادش خوبه..... بقیش بسپار ب خدا

خدا نگهش داره  به نظرت دوتا بهتره؟

آره یکی خیلی کمه هم ی همبازی داره در آینده ک بزرگشن یکی و داره باهاش دردودل کنه باهم وقت بگذرونن همیشه ما نیستیم بچم تنها نمونه

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
خیلی بچه ها تنها بودن رو بیشتر دوست دارن حتی براشون یه افتخاره  بستگی داره خودتون چطوری تربیتش ...

نع مخالفم

بیشتر فکر کن... اصلا خوب نیس... هرطوریم تربیت بشه بازم ی حسرت میشه 

خواهربرادرای خوب و بقول شما خوب تربیت شده پشت و پناه همن

تا ابد ک پدرو مادر پیششون نیستن

منکه سه تا دوس دارم همبازی هم میشن جمع خانواده پر نشاط تر میشه پشت و پناه هم میشن... بهرحال اینا ...

منم تنهایی بچه مو دوست ندارم ولی همسر هم چندان راضی نیست اونو چیکار کنم 😕