2777
2789
عنوان

بچه دوم آری یا خیر

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 146 پست
اخه از سختیاش گفتیم واسه خودش ی جواب قانع کننده داره😁

اخه شما نداری دومی و سختیش چی می‌دونی  😃

اتفاقا  هزینه تک فرزندی و وقت گذاشتن براش بیشتر هست 

چون همش باهاش باید باشی تا تنها نباشه  بیشتر از من هزینه کنی تا خوشحال و راضی باشه  

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   

اسی 

اگه میخوای بیاری الان وقتشه 

کلاس اول که بشه ، کوچیکه از آب و گل درمیاد 

نزار به اون موقع برسه 

اتفاقا چون تنها هستید و تو شهر غریب ، خانواده تون گرم تر بشه بهتره 😍

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارکه حتما که از پیش برمی آیی  زایمان و بارداری هم میگذره نگران نباش

بیار  یه دونه بچه واقعا تنهاس  

اروغ روشنفکری اینو و اون و گوش نده مخصوصا اینجا 

اگر با شوهرت مشکل  رفتاری و اعتقادی  نداری بیار 

در حق بچه ات کم کاری نکن 

اصلا تازه معنای بزرگ کردن بچه رو می‌فهمی  با دومی 

بهترین تصمیم عمرم آوردن دومی بود 

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
اخه شما نداری دومی و سختیش چی می‌دونی  😃 اتفاقا  هزینه تک فرزندی و وقت گذاشتن براش بیشتر ...

وقتی بچه های من تنها میشن (گاهی پیش میاد ) ، اذیت هاشون هزار برابر میشه 

سه تایی با هم مشغول میشن 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

خدا رو شکر مشکل نداریم زندگی مون در امن و امانه 

بهتره به فکر اقدام هم باشی 

چون اصلا قابل پیش بینی نیست چه مدت طول می‌کشه 

مبارکه حتما که از پیش برمی آیی  زایمان و بارداری هم میگذره نگران نباش

شک نکن حتما بیار یدونه تنهاست طفلک 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

بله منم میگم اگه بخواین الان وقتشه الان نیاریم دیگه نمی‌خوام 

من خودم و همسرم تک فرزند دوست داشتیم ... بعد از دوازده سال خدا خودش یک بچه دیگه بهم هدیه داد ... اوایل وحشت داشتم و می گفتم بچه داری یادم رفته و تنها و غریبم و توی اوج کرونا هم باردار بودم و با چه استرس و وحشتی دکتر می رفتم ... الان میگم کاش زودتر به دنیا اومده بود آدم با بچه دوم مادری را بیشتر احساس میکنه ... 

عزیزم همه این نگرانیو دارن که بچشون تنها میشه و

ولی به این فک کن که ممکنه اصلا اینا باهم همبازی،نشن و مدام دعوا کنن مدام تو خونه جنگ باشه و  و اینکه این تایم بازی گردناشون تا یک  سنیه   وقتی،بزرگمیشن از،هم جدا هستن

الان کم پیدا میشه خواهر  برادری باهم واقعا رابطه داشته باشن وقتی،متاهل میشن  

هرکی پی زندگی خودشه

بعدشمشما اول باید واقعا به بچه و بچه داری علاقه داشته باشی اون دومیو فقط،برا خودش بیاری نه برای تنهایی پسرت

عروسک که نیست  اون بچه دوم هم به اندازه پسرت توجه میخاد

کارت دوبرابره   نپیتونی،بگی پسرم  بزرگش،میکنه و من راحتم  اشتباه محضه که اکثر مادرا دارن    چون بچه اول اضطراب و هزار جور،مشکل میگیره دراینده  وقتی مسولیت بچه کوچیکو هرچند کم بهش میدن

پس اصلا رو این حرفا حساب نکن که بچه دوم راحته و  بچه اول کمکته  

بچه دومم یک بچه است و حق داره همون توجه و مراقبت بهش بشه  مثل بچه اول

اگر از،نطر جسمی  روحی روانی  کاملا سالمی  و مالی میتونی دوتا بچرو همه جوره پوشاک و خوراک و مدرسه خوب، و کلاس زبان ک متفرقه  ساپورت کنی و خودت علاقه داری بیار  وگرنه تو یک دونه ازینا ضعف باشه  واقعا اڋیت میشی

الان شاید یک مادر،اروم باشی  بعد دنیا اومدن دومی  اگر،زمبنه افسردگی داشته باشی یا اضطراب  شدیدتر میشع

تبدیل میشی به یک مادر عصبی که هر دو بچشو دعوا مبکنه یا خدای نکرده میزنه  اینارو من با چشمم دیدم

بعد از بچه دوم خیلیا بخاطر نداشتن روان سالم و امادگی،کامل  دچار،پرخاشگری، افسردگی میشن  که به مراتب ااسیبش  از،تک فرزندی بیشتره

شما با تک فرزندی،یه اسیب میزنی،به بچت  ولی اون جوری هزاران اسیب

منم یک دونه دارم چهارسالشم هست  ولی واقعا به خودم نمیبینم  بیارم کلا پروندشو بستم

الان شما ی کیس عالی هستی برای من  دوتا سختت نیست الان که دوتا شدن بهتر یا ی دونه بود

کوچیک تر که بودن خیلی سخت بود خداییشش،مخصوصا که من شاغلم هستم،،الان دیگه شیرینیش بیشتر از سختیشه،،بیشنر سختیم اینه که تایمی که فقط برای خودم باشه خیلی خیلی کم دارم