2777
2789
عنوان

جاری

279 بازدید | 28 پست

بچه ها من چند سال ازدواج کردم و جاریم بعضی موقع ها که تنها میشیم رابطه شوهرم به یه دختر رو‌که میخواستن ازدواج کنن و به رو‌م میاره دختر الان ازدواج کرده ولی جاری من دست بردار نیست خیلی عذاب میکشم از دستش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو اره هرچی بوده مال گذشته بوده .برام اهمیتی نداره . یا بگو اون دختره ازدواج کرده توهنوز دست از سر ...

بهش گفتم حالا تو خودت گذشته ای نداشتی ولی باز ادامه میده تو خلوتمون منو با اون مقایسع میکنه تو جمع یه جوری اسم اونو میاره پوز خند میزنه 

بهش بگو هدفت چیه؟ منظورت چیه؟

یه بارم بهش گفتم خب که چی بعدش گفت ببین من میدونم تو خیلی مظلومی دارم اینارو میگم چون شوهرت با یه ادمی بوده که خیلی به خودش میرسیده و خوشگل بوده و سفید دارم بهت میگم بیشتر به خودت برسی 

جاری ها کلا اینجوری آن😐من جاریم از اول تا الان هر سری موقعیت پیش می‌آورد در مورد دختر همسایشون می‌گفت که پیشنهاد داده بود برای شوهرم و مادرشوهر من خوشش اومده بود فقط همسرم گفته بود نمیخوام!!!هر سری یجور میاد میگه!یبار عکسش ب مادرشوهرم نشون داد گفت ببین چه عوض شده!یبار حاملگیش نشون داد گفت ببین چه زود باردار شده یبار سیسمونیش نشون داد گفت ببین چه چیزای خوب و گروهی خریده و و و ...آخر منم یبار جلو همه گفتم:حیف شد اینو نگرفتین برا شوهرم بعد رو به شوهرم گفتم: ببین هیچ جای دنیا زن داداش اینجوری پیدا نمیکنی که آنقدر دوستت داره و نگران و دلسوز زندگیته که تا همین الآنم داره مورد های خوبو تشریح می‌کنه واست😐😁خلاصه دیگه از اون موقع حرفی نشد😁👋

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻

خیلیمحترمانه و جدی تو چشماش نگاه کن و بگو «منظورت از گفتن این حرفا چیه؟ همه میدونن که گفتن این حرفا کار درستی نیست؟ قصدت ازار دادن منه؟» بعد اون به تته پته میفته و میگه «نه بخداااا، همینجوری میگم واااای ناراحت شدی، فکر میکردم بیشتر از اینا جنبه داری.» بعد شما کم نیاریا، قیافه قربانی و ناراحتم نگیر به خودت، قیافه حق به جانب داشته باش چون واقعا حق با شماست. ابروتو بنداز بالا و بگو دیگه تکرار نکن