2777
2789
عنوان

چرا خیانت انقدر زیاد شده....

4540 بازدید | 216 پست

بچه ها من خودم زخم خورده هستم روزی که فهمیدم دنیا روی سرم خراب شد و فکر می‌کردم بدبخت ترین آدم روی زمین هستم....

اما الان هرجا میرم حرف خیانت هست....مثلا دیروز به بانک رفتم یه حاج خانوم می گفت عروسش با اینکه سه تا بچه داشته با یه آقا رفته....

یا عروس همسایه مامانم از عید نوروز با این که بچه داشته با یه پسری فرار کرده واصلا نمی‌دونن کجاست...

چرا اوضاع جامعه انقدر داغون شده.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همممش گوشییی. هربلایی سرهرکس بیااااد گوشی.. خدا به حق ابروی دوازده امام به حق خانم فاطمه زهرا ابروی هیچ زن و مردی رو نبره و خونه خراب نکنه. خیلی سخته خیلی 

خدایا خودت دامنم سبز کن به حق جواد ائمه

به خاطر فرهنگ سازی غلطی که انجام دادن. جامعه ظاهرا مدرن شده ولی فرهنگ افت کرده. بی احترامی به زنان تو جامعه، اعتیاد، دوری از علم و خیلی موارد دیگه. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿

چون شکمشون از مال حروم پر شده! 

ماهواره شبکه های جم که روابط آزاد به خورد جامعه ایرانی بی جنبه داد که الان میان فریاد ای بابا ما 10ساله داریم می‌بینیم هیچ اتفاقی نیفتاده و آدم باید ذاتش درست باشه و..... 

ولی نوبت شماهم میشه 

تبعاتش با پوست و گوشت و استخون تون درک میکنید!