2777
2789
عنوان

چرا خیانت انقدر زیاد شده....

| مشاهده متن کامل بحث + 4540 بازدید | 216 پست
این حدیث زیاد بهشون اعتمادی نیست! این یه تناقض خنده داره! پس چه غلطی باید کرد 😁

حدیث رو پیدا کردم گذاشتم تو تاپیک آخرم 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
بله هزاران بار با حرفتون موافقم .ولی دنیای بدی شده عزیزم.امیدوارم به ظهور ناجی

عزيزين 💙 درسته واقعا موافقم با حرف تون، خدا کنه خیلی زود ظهور کنن😔

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای اسی دقیقاحالت مثله منه😭😭😭فکرمیکردم فقط منم که اینجورشدم😭😭دلم برای خودم وخودت سوخت الان😢آ ...

من پیش مشاور هم رفتم ولی بی فایده بود فقط خودمون می تونیم به خودمون کمک کنیم عزیزم...

من چندبار خواستم دیگه فکر نکنم ولی نشده 😔😔

همین امروز وقتی شوهرم سرکاررفت دلم می خواست گریه کنم 😭😭

برات آرزومیکنم حال دلت خوب بشه عزیزم 🤲🤲😔

حدیث رو پیدا کردم گذاشتم تو تاپیک آخرم 

نگفتم حدیث نیست، در صحتشون شک هست! هر چیزی که با عقل و منطق جور نیاد که نمیشه گفت چون یه روایت هست، که معلوم نیست کی به زبان معصومی گذاشته، وحی منزله!!! 

مازنا با اسنپ یا تاکسی ک جایی میریم اکثرا پیشنهادبیشرمانه بهمون میدن وقتیم میگیم اقا خجالت بکش من متاهلم میگن خب چ اشکالی داره..  اتقد که وقیح شدن... و ناگفته نماند تا زنی نخاره هیج مردی تاکید میکنم هیچ مردی نمیتونه هیچ غلطی بکنه... ببین برفرض مرد میاد پیشنهاد میده شماره میده یاهررررچی... تا زن زنگ نزنه نره سرقرار آیاااااا مرد میتونی کاری کنه؟.. یک روزی یه اقایی خیلی کنه شده بود خیلیییییی... دیگه صدامو بردم بالا... اخر مرده گفت والا اولین زنی میبینم انقد سفتی حتما شوهرت عالیه... درحالیک نه شوهرمم عالی نیست