2777
2789
عنوان

چرا خیانت انقدر زیاد شده....

| مشاهده متن کامل بحث + 4540 بازدید | 216 پست

از بی توجهی بی محبتی مرداس وقتی مرد بعد ازدواج زورش میاد محبت توجه به خانومش کنه اونجوری کسه دیگه بجاش محبت و توجه میکنه و طرف و از راه منحرف میکنه همین از صبح دوتا تاپیک از بی محبتی شوهراشون دیدم

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم

چند روز پیش یه مرده زنشو که با دوست پسرش تو خونه بوده کشته داداش ژنه اومده دعوا داد و بیداد اونمم تو دعوا کشته شده

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی جنبه گی مردم یه فیلم سریال خارجی ترکی میبینن فکر می کنن اونا واقعین و باید مثل اونا باشن خب تو اون سریالا خیلی موارد دیگه ای هم هست مثل بهداشت ورزش کردن شاغل بودن اینارو ول کردن چسبیدن به موارد رویاییش

فکر کنم .

اینجور آدما اعتقاد و ایمانشان کمه .

چون راحت اعتقادات رو زیر پا می ذارن .

شاید مقصر اموزش ندادن خانواده و... به اونا بوده .که این کارها گناهه .مفهوم حلال و حروم رو نمی دونن .

حالا بحث طلاق و نساختن باهم یه بحث دیگه هست که  شرعی و حقه .

داغونی که بگی 

ولا حالم از این زندگیا بهم میخوره کاش امام زمان ظهور می‌کرد 

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
چندروزه دنبال خونه هستیم یه جا برای بازدید رفتم ،،،املاکی گفت این زن صیغه ای هست اینجا زندگی می کنه. ...

وااا حالا تو ساختمون منم همسایه ام فکر کرده بود من زن دوم شوهرمم چون فقط پنجشنبه جمعه ها شوهرم میومد خونه وقتی بهم گفت جا خوردم گفتم خانم شغل شوهر من جوریه هفته دو شب خونه ست زن دوم چیه میخوای عقد نامه شناسنامه بدمت زنیکه فضووول  

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
فکر کنم . اینجور آدما اعتقاد و ایمانشان کمه . چون راحت اعتقادات رو زیر پا می ذارن . شاید مقصر امو ...

اره همینه

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
از بی توجهی بی محبتی مرداس وقتی مرد بعد ازدواج زورش میاد محبت توجه به خانومش کنه اونجوری کسه دیگه بج ...

این حرف هم درسته 

ولی من که خیلی به شوهرم محبت می کردم چرا اینکاروکردمن هیچی برای شوهرم وبچه هام کم نذاشتم خدا می دونه