2777
2789
عنوان

کدومو انتخاب میکنید؟+نظرسنجی

101 بازدید | 13 پست

داریم خونه میسازیم که از ساختمون مادرشوهر جدا بشیم و مسقل بشیم 

خونه مادر شوهرم هر طبقه ۱۸۰ متر زیر بنا داره.

خونه ای که داریم میسازیم دو طبقه هر کدوم ۱۰۰ متر زیبا داره (اتاقا یه طبقه و آشپزخونه و پذیرایی یه طبقه).

بعضیا میگن خوبه بعضیا میگن اینجا باصفا تره 

شما بودین کدومو میکردین؟

اگه تجربه ای هم دارین ممنون میشم بگین

تعداد رای : 21
نظرسنجی
یکی از طبقه های ساختمون مادرشوهر که بزرگتره
1
4%
خونه خودمون که کوچیکترع
20
95%
خدایا شکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه خودت رو عشقه. وقتی میتونی جدا بشی ازشون چرا بمونی؟؟

آره بخدا ولی دیروز خالم میگفت اینجا بزرگه بعدا پشیمون میشی و برمیگردی و این حرفا خواستم نظر بقیه رو هم بدونم

خدایا شکر
آره بخدا ولی دیروز خالم میگفت اینجا بزرگه بعدا پشیمون میشی و برمیگردی و این حرفا خواستم نظر بقیه رو ...

اگر باهات خوبن‌و اذیت نیستی البته بمون . اما اگر خسته شدی از بودن باهاشون برو خونه خودت . بعدم اون دو طبقه رو جوری میشه ساخت ک همه چی تو یه واحد باشه . یه طبقه ام‌جاره بدی . 

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
آهان ب سلامتی چون خواهر من ۸۰ متره زیربنا اتاقاش بالاس دختراش واقعا میگن خسته شدیم بس بالا پایین رفت ...

مرسی عزیزم.آره یکم بالاپایین رفتنش سخته ولی عوضش اینجا هرررررروز جنگ اعصاب دارم با شوهرم و مامانش

خدایا شکر
اذیت میشم عصبی شدم اینجا روح و روانم آرامش نداره

برو خونه خودت پس . دنیا دوروزه چرا باید عمرمون با غم و غصه بگذره . راستی خونه اتم مبارک باشه . با دلخوش و آرامش زندگی کنید🌹 برای مام دعا کن خونه دار بشیم .

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
برو خونه خودت پس . دنیا دوروزه چرا باید عمرمون با غم و غصه بگذره . راستی خونه اتم مبارک باشه . با دل ...

ممنون عزیز دلم چشم حتما.الهی همه و همه صاحبخونه شن شماهم همینطور انشاالله به زودی خونه دار بشین و بع خوشی استفاده کنید 

خدایا شکر