2777
2789
عنوان

میگ نباید من تو دعوا فوش دادم تو جواب بدی😕

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 64 پست

ادمهای ضعیف با فحش و توهین عقده هاشون رو خالی میکنن نمیدونم درست و غلط چیه ولی نمیشه ساکت شد مگه ادم از اهن ساخته شده که محکم وایسا واکنش نشون نده

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 
خب ببخشید مرض داره یهو فحش میده شروعش چیه  ببین نمیخام خدا نکرده بگم مقصری  فقط دلیلش ...

میگم ک اومده میگ گوشیم کجاس مثلا میگم نمیدونم گوشی تو دست من چیکار میکنه میگ تو باید بدونی گوشی من کجاس میگم دیونه ای میخوام چیکار گوشیتو میگ ریدم تو قبر فلان فلان مادرت و پدرت همش فوش میده...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از روبیکا وات پیام عادی شماره بلاکش کردم با وجود اینکه شوهرمه کاش میشد خونه هم نمیومد باورم میشد پسر ...

گوه ۷ورده ۶ر چی گفت ده برابر جواب بده منم اوایل جلو شوهرم کوتاه میومدم کتکمم میزد الان منو بزنه منم میزنمش آخرین بار هم پنجشنبه یه دعوای طوفانی کردیم نصفه شب دیدم یه لنگه گوشوارم نیست رفتن بالا سرش با لگد محکم خوابوندم تو کمرش گفتم لشت و بلند کن گوشوارمو پیدا کن پاشد پیدا کرد داد بهم میخواستم ازش بگیرم گوشوارمو دوباره یه دونه سیلی زدم تو گوشش لباس تو تنش و تیکه تیکه کردم البته اونم خیلی زد منو ولی من در حد توانم کم نذاشتم 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

یه دوستی دارم میگه با هر کی دعوام میشه فحش میده چند تا ایینه تحویلش میدم ساکت میشه البته با لحن تمسخر فقط میگه ایینه ایینه ایینه بلکی برای شما هم جواب بده

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 
برعکس پول میده دستم خدایی نباید ناحق بگی هرموقع بگم میده هرچقدر بخوام ولی دلم نمیاد اینجوری رفتار کن ...

تا ازت حساب نبره درس بشو نیست چون تخلیه روانیش  فحشه  البته میگن اونایی حرف زدن بلد نیستن از کوره در میرن فحش میدن

ادمهای ضعیف با فحش و توهین عقده هاشون رو خالی میکنن نمیدونم درست و غلط چیه ولی نمیشه ساکت شد مگه ادم ...

کاش میشد آدمارو هم بزاری یخچال فریز کنی..من این یکیو میزاشتم یخچال هیچ وقتم درش نمی آوردم.. 

فقط زبونش آدمو میخوره هیچی نداره هیچی ادعای خالی..

میگم ک اومده میگ گوشیم کجاس مثلا میگم نمیدونم گوشی تو دست من چیکار میکنه میگ تو باید بدونی گوشی من ک ...

میبینی اینجوریه دهن به دهنش نشو.هرچنداینجورآدما بزورهم که شده آدم وبه حرف میارن که فحش بدن .دیدم که میگم 

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
برعکس پول میده دستم خدایی نباید ناحق بگی هرموقع بگم میده هرچقدر بخوام ولی دلم نمیاد اینجوری رفتار کن ...

چرا چیزای الکی بخری طلا بخر پس انداز مخفی کن 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
همینجوریم هست فقط فحش میده میزنه 

برای کنترل پرخاشگری مشاور خیلی خوب میتونه کمک کنه. اگر میخوای زندگی کنی و درست زندگی برید مشاوره. وگرنه به مرور زمان تنها اتفاقی که میفته شماهم میشید یه انسان بدزبان و فحاش

سلام😊 
گوه ۷ورده ۶ر چی گفت ده برابر جواب بده منم اوایل جلو شوهرم کوتاه میومدم کتکمم میزد الان منو بزنه منم ...

ما از این مرحله گذشتیم دیگ ب مرحله هرکی برای خودش رفته رسیدیم...اون برای خودش منم برای خودم و بچم..ب همدیگه کاری نداریم تا وقتی نیاد گیر بده بهم 

میبینی اینجوریه دهن به دهنش نشو.هرچنداینجورآدما بزورهم که شده آدم وبه حرف میارن که فحش بدن .دیدم که ...

جوابشو نمیدم میاد میزنه با دستش تو سرم میگ با توهستم مجبورم جواب میدم ..دیگ خسته شدم 

چرا چیزای الکی بخری طلا بخر پس انداز مخفی کن 

در اون حد نمیده ک پس انداز کنم طلا بخرم چون همش آمار پولم و داره و حساب کتاب میکنه تهشم بخرم برمیداره میفروشه ..حتی طلای مجردیامم فروخت

جوابشو نمیدم میاد میزنه با دستش تو سرم میگ با توهستم مجبورم جواب میدم ..دیگ خسته شدم 

وای مگه اسیری آورده اینقدحرصم میگیره .خدااین مرداروریشه کن کنه  مگه عهدبوقه آخه 

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
میگم ک اومده میگ گوشیم کجاس مثلا میگم نمیدونم گوشی تو دست من چیکار میکنه میگ تو باید بدونی گوشی من ک ...

شنیدی میگن لقلقه زبونش شده 

این فحش براش عادی شده

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!