2777
2789
عنوان

میگ نباید من تو دعوا فوش دادم تو جواب بدی😕

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا عادت کرده دیگ هرچیم میشه مثلا نشستی یه جا میگ مثل مادرت روانی کز کردی یجا میری بیرون میگ‌مثل ب ...

بی خانواده و بی تربیت ان

مادر پدر درست حسابی نبوده دوبار بزنه دهنشون تا مودب بار بیان.والا من هرچی میگه میگم پدر مادر خودت ولی چه فایده خواهر. اون حرفشو میزنه 

خب ببخشید مرض داره یهو فحش میده شروعش چیه 

ببین نمیخام خدا نکرده بگم مقصری 

فقط دلیلش میخام

اگرم بی دلیله ک روانیه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

منم وقتی عصبانی شدم دعوا شد ریدم به کل هیکل ننه بابات نباید دهنتو باز کنی...یا غر زدم ننه باباتو مورد عنایت قرار دادم نباید هیچی بگی

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
فقط باید ازت بترسه دهنشو ببنده از نظر مالی وابسته بشه جایی اشنا کار میکنه کار گیر بیاری کارتش دست تو ...

برعکس پول میده دستم خدایی نباید ناحق بگی هرموقع بگم میده هرچقدر بخوام ولی دلم نمیاد اینجوری رفتار کنم پولی ک براش ۲۴ ساعت زحمت میکشه برم بدم چیزای الکی من هرماه لباس و اینا میگیرم ولی اینکه ببرم بدم چیزی ک نمیخوام ن هرموقع بگم پول بده حتی اگ ۶ تومنم تو کارت بشه همشو میزنه حسابم یا اگر ۱۰۰ هزارتومنی باشه میده ..کلا توی پول دادن خوبه نمیشه ناحق گفت 

خیلی سخته ولی من خودم وقتایی که شوهرم قاطی میکنه همون موقع جواب نمیدم میزارم بعدا بحسابش میرسم خجالت ...

شوهر بیشعور منم همینطور بود.

اوایل هیچی نمیگفتم.

ولی بعد چند سال هر چی فحش میداد میگفتم مامانته😑

سلام دیده رو پدرومادرت حساسی ازت آتو گرفته اسمشونومیاره که حرص بخوری محلش نده سکوت کن خودش کلا لال ...

اره بارها بهش گفتم نگو پدر مادر من منو با کارگری بزرگم کردن نفرستادن خونه تو اینجوری بهشون بی احترامی کنی لج میکنه بهم