kamand67 مدیر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 576 عنوان میگ نباید من تو دعوا فوش دادم تو جواب بدی😕 | مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 64 پست کلا فازشو درک نمیکنم میاد میگ پدرت فلان بیسار مادرت فلان نجس گوه ریدم تو ده...بعد میگ تو نباید جواب منو بدی لال وایسی یجا 😕یعنی چی خودش ب عقل خودش شک نمیکنه؟بیاد فوش بده بره منم بگم مرسی عزیزم ک فوش دادی ریدی ب هرچی احترام و حریم شخصیه... 1402/02/11 | 13:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عقل عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 24078 سکوت میکنم اون آروم میشه..ولی دل من صد تا تیکه میشه روحیم خراب میشه عصبی میشم میریزم تو خودم میشم یه ... مگه فحش های اون به خانواده ات میرسهفقط درجه پایین شعور وتربیتش معلوم میشهبی خیال بابخودت برس و بچه اتمهم نباشه براتاونم شرمنده خواهد شد
kamand67 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 576 مگه فحش های اون به خانواده ات میرسه فقط درجه پایین شعور وتربیتش معلوم میشه بی خیال بابخودت برس و ب ... مرسی گلم ک وقت گذاشتی..حتما 🌱
غزاله۶۶ عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 1688 آره میشه عزیزم توضیح.دادم یه حساب جدا برای خودتون باز کنید و شوهرتون نفهمه پول رو تو اون کارت انتقال ... آخه حساب وکتاب همه چی روداشته باشه چی اونجوری نمیشه هیچ کاری کرد ⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
قاصدک۱بهارییی عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 5988 آخه حساب وکتاب همه چی روداشته باشه چی اونجوری نمیشه هیچ کاری کرد حداقل قرعه کشی های خونگی ثبت نام کن خیلییی خوبه کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی