2777
2789
عنوان

میگ نباید من تو دعوا فوش دادم تو جواب بدی😕

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 64 پست
وای مگه اسیری آورده اینقدحرصم میگیره .خدااین مرداروریشه کن کنه  مگه عهدبوقه آخه

چون مادرش گفته تو زن زلیلی باید هرچی مرد گفت زن بگه باشه داره اینجوری میکنه خودشم میدونه بحثه الکیه و فقط اعصابمون خرد میشه ولی میخواد ب این باوره برسا ک حق با مامانشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در اون حد نمیده ک پس انداز کنم طلا بخرم چون همش آمار پولم و داره و حساب کتاب میکنه تهشم بخرم برمیدار ...

اووو پس خاک هفت عالم به سرش پسانداز مخفی کن منم دارم شوهرم روحشخبر نداره

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
چون مادرش گفته تو زن زلیلی باید هرچی مرد گفت زن بگه باشه داره اینجوری میکنه خودشم میدونه بحثه الکیه ...

بچه هم داری بااین وضع؟

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
اره ۳ سالشه

خیلی سخته نه مشاوره میاد نه حرف حساب سرش میشه واقعا خیلی تاسف آوره بازبچه نداشتی خوب بودجدامیشدی والان نه 

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
خیلی سخته نه مشاوره میاد نه حرف حساب سرش میشه واقعا خیلی تاسف آوره بازبچه نداشتی خوب بودجدامیشدی وال ...

واس همینم هست ک مجبورم بسوزم و بسازم...خدابزرگه کاش یه روز ببینم جواب این همه زجر کشیدنو

اووو پس خاک هفت عالم به سرش پسانداز مخفی کن منم دارم شوهرم روحشخبر نداره

خانم توضیح بده لطفا  مگه میشه پس اندازمخفی کرد؟

واس همینم هست ک مجبورم بسوزم و بسازم...خدابزرگه کاش یه روز ببینم جواب این همه زجر کشیدنو

مطمئن باش .چوب خداصدانداره 

فقط سکوت کنید خودش ارام میشه

میگه سکوت میکنم میادروسرم میکوبه 

فقط سکوت کنید خودش ارام میشه

سکوت میکنم اون آروم میشه..ولی دل من صد تا تیکه میشه روحیم خراب میشه عصبی میشم میریزم تو خودم میشم یه مادر عصبی ک عقده کرده...اینجوری بچم و چیکار‌کنم یکی دیونه شد یکی باید سالم باشه نگه داره این بچه رو یا ن

خانم توضیح بده لطفا  مگه میشه پس اندازمخفی کرد؟

آره میشه عزیزم توضیح.دادم یه حساب جدا برای خودتون باز کنید و شوهرتون نفهمه پول رو تو اون کارت انتقال بدید و دم دست نباشه و قایم کنید هر چند وقت یه تیکه طلا بخرید من اینجوری پس انداز کردم

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی