چون مادرش گفته تو زن زلیلی باید هرچی مرد گفت زن بگه باشه داره اینجوری میکنه خودشم میدونه بحثه الکیه و فقط اعصابمون خرد میشه ولی میخواد ب این باوره برسا ک حق با مامانشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سکوت میکنم اون آروم میشه..ولی دل من صد تا تیکه میشه روحیم خراب میشه عصبی میشم میریزم تو خودم میشم یه مادر عصبی ک عقده کرده...اینجوری بچم و چیکارکنم یکی دیونه شد یکی باید سالم باشه نگه داره این بچه رو یا ن
آره میشه عزیزم توضیح.دادم یه حساب جدا برای خودتون باز کنید و شوهرتون نفهمه پول رو تو اون کارت انتقال بدید و دم دست نباشه و قایم کنید هر چند وقت یه تیکه طلا بخرید من اینجوری پس انداز کردم
کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی