2777
2789
عنوان

بیاین خیانت شوهرم تعریف کنم

4223 بازدید | 160 پست

قبلا با کاربری دیگه که داشتم گفتم یه خاتمی زنگ زد به گوشیم آدرس خونه مامانت بده میخام بیام اونجا ببینمت کارت دارم هرچی اصرار کردم نگفت منم آدرس ندادم و گفتم تا معرفی نکنی نمیدم اونم دیگه زنگ نزد تا یه ماه قبل اولا ماه رمضون  و قطع کرد منم به شوهرم شک داشتم اتفاقی رفتم سر گوشیش ببینم چیزی نیس انفاقی رفتم تو مسدودیا که دیدم کلی پیام اومده همش تهدیدش کرده بود بیا ببینمت وگرنه به زنت میگم کلی عشقم عشقم کرده بود و چرا جرات نداری بیای ببینیم و باهم حرف بزنیم با خیال راحت از هم جدابشیم چقد نامردی که ولم میکنی و تکلیف منو مشخص کن بیا رودر رو ببینمت مثل دو آدم بالغ باهم خدافظی کنیم زنیکه کثافت یه عالمه پیام داده بود اینا رو خوندم سحر بود ساعت 3شب بیدارش کردم سیلی زدم بهش و گفتم اینا چیه قسم وآیه که من کاریش ندارم و نمیخام جوابش بدم ول نمیکنه و.... از یه ماه قبل تهدیدش میکرده زنه متاهل دوتا بچه داره وقتی فهمید من فهمیدم همه چیو به دوستای هرزه تر از خودش گفته بهم پیام بدن بگن ما دوتا عاشق همیم و شوهرت و اون همو دوست دارن یسال باهم هستن در حد پیام میگه شوهرم و یبار حضوری دیده بودش اینقد داد زدم که قلبم داشت میترکید از درد شوهرمم گریه که غلط کردمم و ببخش و هر چی بگی انجام میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش هنوزم قانون سنگسار برا بد کاره ها وجود داشت😑 حیوون بچه داره چسبیده ب شوهر یکی دگ

اخه گاو اینم یکیه مث شوهر خودت دگ اون چ گلی زد ب سرت این چ خاکی بریزه

الهی نابود شنننن😑

من نظر کرده خداوندم🧚🏻‍♀️💕