2777
2789
عنوان

بیاین خیانت شوهرم تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4223 بازدید | 160 پست
دوسم داشت ، برا همین کتکاش برام مهم نبود خیلی سخت گذشت ، بعد هزار بار رفتن و اومدم امروز دعوام شد ب ...

من کامل نتونستم بخونم فقط فهمیدم دوستت هست بهت خیانت کرده درسته؟ 

اگه دوستت باشه اصلا بزار دم آشغالا بره ها

اما اگه شوهرت یه شانس دوباره بده 

اگه دختر بودنت رو هم برده به جهنم رابطه داشتی خوب کردی غلط کردی اما از این به بعد هوشیار باش و به آدم درس بها بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کامل نتونستم بخونم فقط فهمیدم دوستت هست بهت خیانت کرده درسته؟  اگه دوستت باشه اصلا بزار دم ...

شوهرم نیست

نه بابا غلط بکنم دختر نباشم

ولی خب یه جورایی بود متاسفانه 

هعییی چی بگم ، خاک تو سرم

این کاربری واگذار شده ✌️
بهش چی گفتی

سر کامنت و چیزا با این دخترا دعوامون شد و سر یه مستئل دیگه ک ۲ سال به خاطرش زجر کشیدم

بهش گفتم گم شو ، به حضرت عباس اگه پسر خدا هم باشی نه بهت پیام میدم نه جوابتو میدم

اونم چند تا فحش داد و قسم خورد پ نمیده

منم گفتم به جهنم ، برو به غلطات برس و گوه بازیاتو انجام بده و چندتا استوری گذاشتم با مضمون بی لیاقت و بی شرف و ....

این کاربری واگذار شده ✌️
شوهرم نیست نه بابا غلط بکنم دختر نباشم ولی خب یه جورایی بود متاسفانه  هعییی چی بگم ، خاک تو ...

چرت نگو خوب کردی دات خواسته هر کاری هم کردی اما بزار طرف برات دلتنگ بشه برا من شرایط پیش نیومد بزارم دلش برام تنگ بشه چون بچه داشتم اما خودت رو ضعیف نشون بدی فک میکنه آسمون سوراخ شده همین یکی برات هست 

آقا هری برات مورد زیاد هس نگران نباش خوب 

دلت رو با خدا و قرآن میتونی آروم بکنی 

اما این حس هم تا آخر باهات قراره بمونه فقط گاها دردش کم میشه فراموش هرگز

😔😔😔😔😭😭😭😭😭 به خدا دارم میترکم

اگه بهم توضیح بدی شاید کمی بتونم هم دردی کنم

فقط استوری هات رو بردار دیگه وقتی استوری میزاری یعنی بازم برام مهمی 

بزار ازت بی خبر باشه

نه پروفایل عوض کن نه چیزی

چند سالته

اگه بهم توضیح بدی شاید کمی بتونم هم دردی کنم فقط استوری هات رو بردار دیگه وقتی استوری میزاری یعنی ب ...

استوریا رو دیگه دیده ، همیشه قهریم هیچ استوری نمیذارم ، پروفایلم کلا ندارم ، تو برنامه ها هم آن نمیشم

۲۱

این کاربری واگذار شده ✌️