2777
2789

سلام من پس فردا زایمان  ام ۷ صبح بیمارستان تخت جمشید کرج حالا هرکی از دوستان تجربه زایمان تو این بیمارستان داره بگه و اینکه چی ببرم  برا خودم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلش به خودت برس وسوپ ماهیچه واب قلم بخور 

ویتامین بدنتو تامین کن سعی کن خوابت کافی باشه 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

ساک خودتو بچه رو اماده کن 

یک بسته رطب وبیسکوییت وابمیوه و نبات وشکلات بزار تو ساک 

لوازم شخصی فرااموش نکن گوشیت پر شارژ کن وشارژر هم ببر 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
سلام عزیزم بسلامتی زایمان کردید  بیمارستان چطور بود؟اگر اومدی توروخدا جواب بده منم میخوام برم ...

سلام  اره اتاق عمل و سزارین که عالی بود بیمارستان تمیز بود رسیدگی خوب بود  فقط من اتاق خصوصی گرفتم که با پارتی بازی دادن به کس دیگه  و اتاق های بخشش کوچیک بود  

سلام  اره اتاق عمل و سزارین که عالی بود بیمارستان تمیز بود رسیدگی خوب بود  فقط من اتاق خصو ...

سلام عزیزم ممنونم که جواب دادی🙏🏻

قدم نورسیدت مبارک ان شاالله خدا حفظش کنه برات😍🤲🌺

من همراه زن ندارم کسی رو ندارم همراهم باشه ،باید شوهرم بیاد

کاش بتونم اتاق خصوصی بگیرم، بنظرت از چند روز قبل برم رزرو میدن؟

راستی ساک بیمار یا نوزاد میدن؟ اصلا بیمارستان چیزی میده به ادم یا نه؟

توروخدا اگر اومدی پیامم رو دیدی نکته ای هست به دردم بخوره در رابطه با بیمارستان و عمل بهم بگو و درحقم خواهری کن🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌺🌺🌺

راستی دکتر بیهوشی خوب بود؟ آمپول راحت زد تو کمرت؟ سوند رو کی گذاشتن؟ قبل از سر کردن کمرت یا بعدش؟

ببخشید زیاد سوال میپرسم نگرانیم زیاده با اینکه بچه سوممه ولی میترسم.

میشه آیدی تلگرام یا ایتا بدم اونجا برام ویس بزاری و صحبت کنی 🙏🏻🙏🏻

سلام عزیزم ممنونم که جواب دادی🙏🏻 قدم نورسیدت مبارک ان شاالله خدا حفظش کنه برات😍🤲🌺 من همراه زن ...

نه خواهش میکنم عزیزم اتاق خصوصی ۱۰ تا۱۵ روز قبل عمل رزرو کنی  من برا خودم و بچه  وسایل بردم اما استفاده نشد 

چون  خودشون لباس تن بچه کردن  پتو دادن پوشک دادن 

برا منم یه ساک بود از دمپایی نوار بهداشتی لباس 

بعد قبل اتاق عمل سوند وصل کردن اصلا حس نمیکنی  نترس  خودت فقط شل بگیر  سوند پرستار اومد زد برام دیگه 

اتاق عمل عالی بود  دکتر بیهوشیش عالی بود  استرس نداشته باش ولی موقعه پدیرش حتما بگو که همراه زن نداری باید شوهرت پیشت باش چون تو بخش زنان فکر نکنم راه بدن باید هماهنگ کنید  کاش منم اینجا کسی داشتم  خودم میومدم کنارت بچه ام نگه میداشتن  

چرا کسی نداری  بیاد؟ 

نه خواهش میکنم عزیزم اتاق خصوصی ۱۰ تا۱۵ روز قبل عمل رزرو کنی  من برا خودم و بچه  وسایل برد ...

الهی بحق امام حسین ع خیر ببینی انقدر دلم با پیامت آروم شد که دوست دارم صدبار کلمه هاشو از اول بخونم🥺🌺🌺🌺

الهی هر حاجتی داری برآورده به خیر بشه🤲🤲

مادرم فوت کرده ، کس و کاری هم ندارم😔

پارسال هم معده عمل کردم شوهرم همراهم بود

برام دعا کن زایمانم بی خطر باشه🙏🏻🙏🏻