2777
2789
عنوان

رژیم از امروز...

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 53 پست

عزیزم چربی شکمی رو چطوری آب کنم؟

چیزی هست خورد ک کمک کنه چربی آب بشه؟

ب جای نهار چی بخورم؟چندتا بادومم؟زمینی یا درختی؟

میشه خرما خورد، اوقاتی ک گرسنگی هست؟خرما چاق می گنه؟من فقط شکم دارم

*** حول حالنا ای احسن الحال**

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرساله گرفتار رژیم بودم به یک ماه نکشیده یبوست می‌گرفتم مجبور میشدم رژیم رو ترک کنم اما از ۱۵ برج شروع کردم رژیم این بار نان رو کامل حذف کردم اینقدر راحتم یبوستم رفت سری های قبل خیلی گرسنگی می‌کشیدم این بار نه از۸۱ آمدم ۷۵ اما سرکه سیب میخورم صبح شب هم دارچین زنجبیل دمنوش میخورم قند مصنوعی روغن حذف کردم اما هر روز برنج رو میخورم

تخم شربتی چجوری میخوری؟

اول ریگ شور میکنم بعد تو پارچ میریزم آبم روش میریزم بدون شکر میذارم ی تو بطری مخصوص خودم یا تو پارچ هردفه حس کردم دارم گشنه میشم میرم ی لیوان میخورم جلو اشتها بشدت میگیره

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
من هرساله گرفتار رژیم بودم به یک ماه نکشیده یبوست می‌گرفتم مجبور میشدم رژیم رو ترک کنم اما از ۱۵ برج ...

ممنون  ک از تجربت گفتی 

ایول بهت 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
وای من تو بارداری وزنم رفت بالا😭😭😭😭😭😭خیلیییی اعصابم خورده قبل بارداری هیکلم خیلی قشنگ بود🤧😭

دقیقا مث  من بچه دومین  ک اومد دیگه هیکلم کلی ب فنا رفت اما دیگه  نمیذارم میخام مث خواهرم وقتی لاغر شدم  ثابت نگه دارمش

سر‌که سیب رو چطوری میخوری؟

دو قاشق داخل نصف استکان آب ولرم بخور اشتهای کاذب رو میگیره اصلا اینقدر من موقعه رژیم گرسنم میشد اما الان نهار که خوردم تا فردا نهار اصلا گرسنم نیست مثلا دیروز قرمه سبزی داشتم یه خورده بیشتر خوردم میخواستم روز آزادم باشه که اسنپ وزنی نداشته باشم باور کن بازور می‌خوردم 

عزیزم چربی شکمی رو چطوری آب کنم؟ چیزی هست خورد ک کمک کنه چربی آب بشه؟ ب جای نهار چی بخورم؟چندتا با ...

من ی زمانی ناشتا تو ی استکان عرق زیره و عرق اون یکی فک کنم شوید بود به میزان مساوی میریختم تو استکان  خیلی شکمم صاف شده بود غروبا هم با خانم همسایه میرفتیم دور ورزشگاه به اون بزرگی چندین دور میزدیم عالی شده بودم 

باز میرم این عرقیجاتو میخرم  تاثیرش دیدم ک میگما

من‌با کالری شماری ۲۰‌کیلو کم کردم اصلا اصلا اصلاهم‌سخت نبودهیچ ماده غذایی هم‌حذف نکردم  البته ب ...

میدونی من حوصله شمردن کالری ندارم یعنی وقت محاسبه کردن ندارم سزیع ول کردم 

بشقاب

زیره

کرفس همه رو انجام دادم 

دو قاشق داخل نصف استکان آب ولرم بخور اشتهای کاذب رو میگیره اصلا اینقدر من موقعه رژیم گرسنم میشد اما ...

چ خوب😍