2777
2789
عنوان

رژیم از امروز...

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 53 پست

حله عزیزم پس از امروز شروع میکنیم

۱۰خرداد کاش خیلی کم شده باشیم.من ارزومه

چندسال پیش  روزه گرفتم بدون سحری افطار هم فقط حاضری خوردم رسیدم به ۷۳ که متاسفانه بچه دومو باردار شدم دیگه هم لاغر نشدم

ولی امسال قول دادم لاغر کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حله عزیزم پس از امروز شروع میکنیم ۱۰خرداد کاش خیلی کم شده باشیم.من ارزومه چندسال پیش  روزه گر ...

۱۰ خرداد تگت میکنم بیا ببینم چ کردی😎

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

اگه بدونی صنعت رژیم چه بلایی سر روح و روانت میاره هیچ وقت رژیم نمیگیری

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

عزیزم چربی شکمی رو چطوری آب کنم؟ چیزی هست خورد ک کمک کنه چربی آب بشه؟ ب جای نهار چی بخورم؟چندتا با ...

نگاه من کم کاری تیرویید دارم  بادوم زمینی ممنوع بود برام

ولی بادوم درختی ب اندازه ۷ تا و ی دونه میوه میخوردم  البته برا من میان وعده عصر بود چون تو رژیمم ناهار بود 

خرما کالریش خیلی زیاده همیشه دکترم یکی یا دوتا یا میان وعده عصر بود یا صبح

من خودمم تصمیم دارم بجای ناهار چای و کشمش و ی عدد سیب

یا ۷ تا بادوم با ی میوه

یا یه فنجون قهوه با شکلات تلخ

یا سالاد کاهو و انجیر چندتا دونه ک دلم ضعف نره

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
اگه بدونی صنعت رژیم چه بلایی سر روح و روانت میاره هیچ وقت رژیم نمیگیری

هیییی چکار کنیم دیگه لاغری شده آرزو

درصورتی ک تو مجردی ارزو چاقی میکردیم 

ورق برگشته 

نگاه من کم کاری تیرویید دارم  بادوم زمینی ممنوع بود برام ولی بادوم درختی ب اندازه ۷ تا و ی دون ...

سلام عزیزم موفق باشی ...من قدم ۱۶۸وزنم ۶۸ولی رونام خیلی چاقهه چجوری باید لاغرکنم ک بیشتر روی رونام اثربذاره

سلام عزیزم موفق باشی ...من قدم ۱۶۸وزنم ۶۸ولی رونام خیلی چاقهه چجوری باید لاغرکنم ک بیشتر روی رونام ا ...

من ک دکتر تغذیه نیستم😁 ولی خودمم رون دارم با پیاده روی رون خیلی خوب اب میشه

دوچرخه ثابت اگ مشکل کمر نداری خیلی جواب میده 

سلام عزیزم موفق باشی ...من قدم ۱۶۸وزنم ۶۸ولی رونام خیلی چاقهه چجوری باید لاغرکنم ک بیشتر روی رونام ا ...

😘

اسی منم بی‌زحمت تگ کن خرداد بینم یکماهه چقد کم کردم از دیروز رژیم گرفتم الان ۸۰ کیلوام تا شهریور می ...

حتما حتما  موفق باشی عزیزم

من ک دکتر تغذیه نیستم😁 ولی خودمم رون دارم با پیاده روی رون خیلی خوب اب میشه دوچرخه ثابت اگ مشکل کم ...

اتفاقا دوچرخه ثابت دارم ...خخخ عزیزم بنا ب تجربیات زیادتون همچین سوالی کردم😂🥰