2777
2789
عنوان

رژیم از امروز...

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 53 پست
هیییی چکار کنیم دیگه لاغری شده آرزو درصورتی ک تو مجردی ارزو چاقی میکردیم  ورق برگشته

عزیزم حداقل با روش پل مکنا لاغر کن تا از لحاظ روانشناسی آسیب نبینی تو گوگل سرچ کن میاره

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

اتفاقا دوچرخه ثابت دارم ...خخخ عزیزم بنا ب تجربیات زیادتون همچین سوالی کردم😂🥰

ولی دوچرخه ثابت میگن باسن میزنه! اگه با این قضیه مشکلی نداری، انجام بده

قد ۱۵۷    وزن اولیه ۷۲      وزن هدف ۵۷ کیلو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم منم عالی دارم رعایت میکنم 

ناهاررو حذف کردم خیلی حس سبکی دارم 

برنامه دیروزم این بود

صبحانه رو گذاشتم ساعت ۱۰صبح یدونه تخم مرغ اب پز بدون نون. و چای و کشمش.

ناهار رو برا بچه ها گذاشتم و خودم ی فنجون قهوه و شکلات تلخ برداشتم رفتم تو اتاق خوردم 

شامم یه تیکه ماهی طعم دار کردم با ی قاشق غذاخوری روغن حتی کمترم بود سرخش کردم عالی بود خالی بدون نون خوردم  و تمام 

امروزم صبحمو با پیاده روی شروع کردم 

وعده ی ما ۱۰ خرداد💪

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

سلام منم ۸۸ بودم شدم ۸۷ یک کیلو کم کردم  الان پیش دکتر غددم بودم گفت هیچ وعده غذایی حذف کن فقط کم بخور میان وعده ها رو بخور  پیاده روی کن نتیجش میبینی

سلام درچه حالی من ۸۸و ۲۰۰ بودم امروز ۸۷ و ۴۰۰ انقد خوش حالم  ولی خوب خیلی سخت میگیرم انقد که ...

نذار سختی بکشی تا دیدی سرت درد میگیره چای و کشمش یا ی تیکه سیب یا چندتا بادوم درختی بخور من تجربه  سخت گرفتن زیادی رو داشتم 😞نذار گرسنگی بکشی