2777
2789
عنوان

هفته هفت بارداری

489 بازدید | 50 پست

هفته هفت هستم ولی هنوز دکتر نرفتم درواقع شیش هفته و یک روزه بنظرتون قلب تشکیل شده ؟ هفته چند باید برم سونو و زیر نظر متخصص ؟ 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

۷هفته و ی روز رفتم میزد گلبش😍

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونو هفته هشتمه...وایسا عجله نکن .همه چیز به موقع اتفاق میفته الکی نگران نباش 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
۷هفته و ی روز رفتم میزد گلبش😍

اخی عزیزمممممم ❤️

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

۵ هفته معمولا میرن و آزمایش ها رو انجام میدن و ساک بارداری کنترل میشه که خارج رحمی نباشه .برا قلب هم ۸ هفته میرن بعدش دیگه معمولا ماهی یه بار مگه این که مشکلی باشه

بزار تو ۸هفته میری

وقتی هفته هفت تموم میشه مثلا هفت هفته و یک روز میشه هفته هشت ؟

من تو هفته ی شما رفتم گفت ده روز دیگه بیا

عه پس منم صبر میکنم

سونو هفته هشتمه...وایسا عجله نکن .همه چیز به موقع اتفاق میفته الکی نگران نباش 

ممنون عزیزم یخورده ذوق و استرس دارم 

۵ هفته معمولا میرن و آزمایش ها رو انجام میدن و ساک بارداری کنترل میشه که خارج رحمی نباشه .برا قلب هم ...

پنج هفته نرفتم میزارم همون هشت هفته میرم چون علائم خاصی ندارم که نشون بده خارج از رحمیه 

من شش هفته و ۰ روز واژینال قلبشو دیدم شکمی شاید دیده نشه خداقل ده روز دیگه صبر کن

واژینال میگن خطرناکه ریسک نمیکنم 

ممنون مچکرم از همتون ❤️❤️❤️😘😘😘😍😍🌹🌹

وقتی هفته هفت تموم میشه مثلا هفت هفته و یک روز میشه هفته هشت ؟

نه هفت هفته و ۶روز که فرادش میشه ۸هفته یعنی هفت هفته تمام

چون اینجوری خودت استرس نمیگیری

چون واسه بعضیا دیر تشکیل میشه اینجوری مادر استرس میگیره