2777
2789
عنوان

تو رو خداااااااا کمک😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1466 بازدید | 99 پست
✋️من بودم مشکلاتم شبیه شما نبوده ولی وقتی اومدن خونه بابام ب نیت طلاق حس میکردم میخوام بمیرم از بس گ ...

کاش منم بتونم یه روزی به این حال خرابم بخندم...

شما پیش مشاور رفتین؟

چطور تونستین کنار بیاین؟

الان چه میکنین؟

شاغلین و برای خودتون زندگی میکنین؟ یا منزل پدرتون هستین؟

ببخشید خیلی سؤال پرسیدم🙈🙈🙈

باید قاضی حکم بده ،اونم تو پرونده های قتل و تجاوز.همین شماره هارو ازپرینت دربیار ذخیره کن ببین پروفش ...

اینم چون بحث رابطه نامشروعه قاضی حکم گرفتن پیرینتو میده و اگه ثابت بشه چیزی بوده(به غیر زنا) حکم شلاق و جریمه و زندان میده...

اکثر شماره ها رو زدم، فقط این خانم بوده😫😫😫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم میدونم از اول اشتباه کردمو این همه سال به اشتباهم ادامه دادم😒😞 اما دل لعنتیم قرار نمیگیره😭 ...

میدونم چی میگی ولی اخه الانم تو شاد و خوشحال نیستی داری ازبین میری  خب چه فایده داره

کاش منم بتونم یه روزی به این حال خرابم بخندم... شما پیش مشاور رفتین؟ چطور تونستین کنار بیاین؟ الا ...

چون من درخواست طلاق دادم دادگاه خودش مشاوره فرستاد

من حمایت خانواده اصلا نداشتم گذر زمان

جدا ک شدم با وجود سن کمم مستقل شدم و شاغل البته بخاطر فشارهای زیاد خانوادم بعد ی مدت با یکی آشنا شدم

الانم باهم ازدواج کردم ک خیلی دوسش دارم و ی نی نی ۶ ماهه خوشکل داریم ک دارم میخوابونمش🥰

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️

دوست عزیز بیا متن هایی که خودت نوشتی رو با دید یک غریبه مثل ماها بخون!!! ببین یک انسان نرمال اینطوری حرف میزنه؟ حدسم اینه طرف از لحاظ ظاهری به قدری جذابه که هوش از سر شما پرونده اینهمه سال

شبیه این شدی که یکیو ۱۷ سال توی زندان نگه دارن بعد بگن برو، اونم بگه نمیتونم چون عاشق زندانبانی هستم که منو از ابتدایی ترین حق حقوقم محروم کرده🤐

به این فکر کن که دوست نداری سر کار بری؟ پیشرفت کنی،؟ یکی کنارت باشه که تشویقت کنه رشد کنی،؟ با کلی محبت و عشق خانواده تشکیل بدی،؟ بچه دار بشی و بزرگش کنی؟ خب تنها مسیری که به این مدل زندگی میرسه گذشتن از این مردهست. بگذر ازش و دیگه برنگرد. حتی یک مورد از کارهایی که کرده هم زیاد بوده برای بخشش!!!!

اینم بگم که اینهمه عذاب روحی فقط به مادرنشدن یا همچین چیزی ختم نمیشه، تو این مردو هربار که می بخشی به سکته قلبی، سرطان، یا هزار جور بیماری کشنده ی دیگه نزدیکتر میشی

نمیگم دور از جون چون انگار جدی نمیگیری، بعد ک تو از دست عذابای این بمیری درست میشه؟ اینه اون آینده ای ک میخوای؟ همین حق تو از زندگیه؟ اگه آره که بازم ببخشش تا قششششنگ بکشتت!!!!

این آخرشو بدون تعارف گفتم تا جدی بگیری، مگه آدم چقدر عمر داره که از ۳۲ سال داشتی ۱۷ سالشو بااین مردک عذاب میکشیدی؟ الانم میخوای ادامه بدی؟ دلت میسوزه برای عمری ک گذاشتی؟ خب نسوزه! مگه اون دلش میسوزه؟ مگه وقتی تو داری توی ذهنت خیالبافی میکنی ک بچه دار بشی اون دلش میسوزه که به اون زنیکه پیام نده؟ نه نمیسوزه. کلی هم تلاش میکنه قایمش کنه تو نفهمی😑

دلت فقط و فقط به حال خودت بسوزه، هم سن و سالهای تو تازه دارن ازدواج میکنن. زنداداش من همسن تو بود ازدواج کرد الانم یه نی نی خوشگل داره بعد ۳ سال ازدواج. تو چرا نداشته باشی؟ واقعن اگه بخوای بمونی باهاش ما ک هیچ، خودتم دیگه تو صورت خودت نگاه نکن، فرض کن اونی که توی آینه میبینی قاتلته

بازم عذر میخوام که تند گفتم. تردیدت خیلی رو مخه مجبور شدم تند بگم. راستی بی سر و صدا جدا شو حتی اگه ناچار موندی مهریه رو ببخش اگه وحشیه بعدن برای زندگیت تهدید محسوب میشه، یه جوری جدا شو که بتونی با یکی دیگه ازدواج کنی اینم بیخیالت بشه. یه قرون دوزار مهریه رو کار میکنی درمیاری کنار مادرتم خوش میگذرونی. 

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
چون من درخواست طلاق دادم دادگاه خودش مشاوره فرستاد من حمایت خانواده اصلا نداشتم گذر زمان جدا ک شدم ...

ای جانم😍😍😍

چقدر خوشحالم برات عزیزم😊😍

انشاءالله همیشه شادو خوشبخت باشین و خدا جوجه خوشگلتو برات حفظ کنه گلم🙏🙏🙏🙏😍😍😍😍

ای جانم😍😍😍 چقدر خوشحالم برات عزیزم😊😍 انشاءالله همیشه شادو خوشبخت باشین و خدا جوجه خوشگلتو برا ...

ممنون گلم امیدوارم خدا زندگی شما رو هم هرجور ک صلاح و مصلحت میدونه روبراه کنه

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️
دوست عزیز بیا متن هایی که خودت نوشتی رو با دید یک غریبه مثل ماها بخون!!! ببین یک انسان نرمال اینطوری ...

بله، شما کاملا درست میگین و من خودمم میدونم عمرو جونمو پایه یه آدم اشتباه سوزوندم😞😞😞

الانم شک و تردیدم اصلا به خاطر همسرم نیست، هر چند که یه زنم با احساسات خیلییییی خیلیییی زیاد و مثل همه خانما عاشق محبت و نوازش و آغوش همسر. اما بااین داستانی که به وجود آورده دیگه هیچچچ حسی بهش ندارم...

باید ببخشید اینو میگم🙈🙈🙈

منی که انقدر گرمو داغ بودمو خودش در عجب بود که من چرا سیرمونی ندارم، الان تبدیل شدم به یه تیکه یخو اصلا دلم نمیخوادو نمیزارم انگشتش بهم بخوره...

از همون روزی که گندکاریشو رو کردم تا الان فقط داره گریه میکنه، زجه میزنه و التماس میکنه که غلط زیادی کردم، معذرت میخوام، ... خوردم، به مرگ مادرم قسم میخورم دیگه تکرار نکنم، به خدا جبران میکنم...

به قول خودشو خیرسرش، داره دق میکنه منو اینجوری میبینه و زجه میزنه پاشو هر کاری دوست داری بکن، بزن بشکن هر کاری که آرومت میکنه بکن، فقط با خودت اینجوری نکن...

آدمی که تو طول روز یه زنگ نمیزد یه حال خشکو خالی بپرسه الان روزی چندبار زنگ میزنه و وایمیسته به النماس و غلط کردن...

روزی ۳۰تا پیام میده که ... خوردم، غلط کردم، نفهمی کردم، یه بار دیگه و برای آخرین بار ببخشو بزار جبران کنم...

میدونم اشتباه کردمو ...زیادی خوردم، اما به مرگ خودم، به مرگ مادرم قسم میخورم اون چیزی که تو فکرته نیست...

تو این چندوقته چند کیلو کم کرده، پریروز خواهرم اینا زن داداشام دیدنش، تعجب کردن این چرا انقدر لاغر شده...

تو این چند شبه یه شب راحت نخوابیده و ۲۰بار از خواب میپره و نصفه شبی میزنه زیر گریه و با گریه و التماس ازم میخواد یه بار دیگه و برای آخرین بار ببخشمشو یه فرصت آخر بهش بدم...

همین نیم ساعت پیشم مراسم داشتیم😶😏

اما من دیگه سنگ شدم...

دیگه هیچ حسی به خودشو حرفاشو زجه هاش ندارمو اصلا دلم یه ذره هم نرم نشده...

تردیدو دل دل کردنم به خاطر عمریه که سوزوندم...

من تو این زندگی از خیلی چیزا گذشتم، نخوردمو نپوشیدم که آقا به خیلی چیرا برسه. الان میگم یعنی باید از همه چی بگذرمو برم...😣😣😣😣

تمام دوستاو آشناهام همه زندگیاشون به یه ثمری رسیده، پیش خودم میگم الان بعد این همه سال یعنی دست از پا درازتر باید برگردم سر جایه اولمو به بقیه چی بگمو این پامو شل میکنه😞😞😞

اما به کمک و یاری خدا تمام سعیمو میکنم که هرطور شده تمومش کنمو برم پی زندگیم...

اگه میشه برام دعا کنین دل لعنتیم کم نیاره😞😞😞

بله، شما کاملا درست میگین و من خودمم میدونم عمرو جونمو پایه یه آدم اشتباه سوزوندم😞😞😞 الانم شک و ...

اگه دلت قراره کم بیاره نری بهتره، اگه رفتی دیگه هیچ جوره برنگرد

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
بله، شما کاملا درست میگین و من خودمم میدونم عمرو جونمو پایه یه آدم اشتباه سوزوندم😞😞😞 الانم شک و ...

این قضیه داغ بودن هم ربطی ب هیچی نداره، به جز دل زن. من بابت ماجرای سرطانم داروهای سرکوب کننده هورمونهامو میخورم ولی خیلی بیشتر از زمانی ک نمیخوردم داغم، بار اولش که نیست، اونهمه حال خرابت توی نامزدی چی میشه، همه ش هم ک خیانت نیست که حال تورو به اونجا رسونده

بازم خودت میدونی ماها فقط پیشنهاد میدیم بهت عزیزم

این قضیه داغ بودن هم ربطی ب هیچی نداره، به جز دل زن. من بابت ماجرای سرطانم داروهای سرکوب کننده هورمو ...

منم دقیقا منڟورم همین بود که منی که برای یه بغل کردن سادش له له میزدمو اِلا آخر...

الان دلم به حدی ازش سردو زده شده که حتی نمیخوام انگشتش بهم بخوره...

این قضیه داغ بودن هم ربطی ب هیچی نداره، به جز دل زن. من بابت ماجرای سرطانم داروهای سرکوب کننده هورمو ...

بابت بیماریتون خیلی ناراحت شدم عزیزم...

با اجازتون چندتا از تاپیکاتون رو خوندمو خوشحالم که روحیه فوق العاده خوبو عالی و بالائی دارین😍😍😍

انشاءالله به زودی زود سلامتی کاملتونو به دست میارین و سالیان سال در کنار دسته گلاتون خوبو خوشو خرم زندگی میکنین عزیزم🙏🙏🙏❤❤❤