2777
2789
عنوان

تو رو خداااااااا کمک😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1466 بازدید | 99 پست

عزیزم میدونم چه حال بدی داری خودم دارم تجربه اش میکنم فقط از خدا میخوام به داد هر دومون برسه😔

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
واقعا نمیدونم من لعنتی که در مقابل همه سفتو سختم، چرا در مقابل این پس فطرت انقدر نرمو خاک بر سر میشم ...

باید مخفی بری جلو ...طلا اگ داری همشو جمع کن ی جا ببر خونه بابات و مخفیانه برو مهرتو بزار اجرا اونم مجبور میشه طلاقت بده .اما تو رو باهاش خوب باش شک نکنه اگ چیزمیزی داره ب اسم کسی دیگ کنه ک مهرت بهت نرسه ...تورو خوب باش ی مدت اعتمادش ک جلب شد طلاهاتو ببر مهرتم بزار اجرا ....ببین این آدم ذاتش تو خیانته از جیزایی ک تعریف کردی درستم نمیشه پس عمرتون هدر نده کنارش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله، شما کاملا درست میگین و من خودمم میدونم عمرو جونمو پایه یه آدم اشتباه سوزوندم😞😞😞 الانم شک و ...

عزیزم ب ابن چیزا فکر نکن خدا مطمعن باش کنارته ماشالله توام ی زن سالم توانمند چیزی کم نداری ک فوقش میری کار میکنی تح تحش...اما باادم اشتباه زندگی نکن ...دندون لق رو باید کشید و انداخت پس هرچی زودتر بهتر ....حتی اگ طلاقم نگیری بزار برو لافل چیزی ب نامت کنه برگردونتت پشتوانه بسازی برا خودت .....برات دعا میکنم بهتریناپیش بیاد برات 

بابت بیماریتون خیلی ناراحت شدم عزیزم... با اجازتون چندتا از تاپیکاتون رو خوندمو خوشحالم که روحیه فو ...

شما هنوز قبول نکردین انتخابتون اشتباه محض بوده..برای همین الانم همش دنبال راهی هستین که نشون بدین اون شمارو دوس داره .....ولی عاشق هیچ کدوم از کارهای ایشون انجام نمیده.....نترسین به خودتون بگین اشتباه کردم و اگه دیگران هم این اشتباهمو به رخم بکشن مهم نیست...زندگی جدید شروع کنین

عزیزم میدونم چه حال بدی داری خودم دارم تجربه اش میکنم فقط از خدا میخوام به داد هر دومون برسه😔

😞😞😞😞😭😭😭😭

قربونت برم گلم. اصلا خوشحال نیستم که یه همدرد اینجا دارم😞

اما فکر کنم اینجا فقط شما خوب درکم میکنینو میفهمین چی میگمو چی میکشم😣😣😣😖😖😖

انشاءالله خدا خودش بهترینا رو برات رقم بزنه و به زودی حال دلتو خوب کنه عزیزدلم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤❤

باید مخفی بری جلو ...طلا اگ داری همشو جمع کن ی جا ببر خونه بابات و مخفیانه برو مهرتو بزار اجرا اونم ...

بخوام با مهریه پیش برم جونمو بالا میاره تا بخواد مهر بده...

چون برادرش کله گندس و آشنا داره و خودشم جدا شده و کاری کرده به زنش کوفتم نرسید، برای اینم کاری میکنه که بخواد خیلی لطف کنه طوری میبندن که هر چند ماه یه ربع سکه بده...!!!!

بعدم، بعد اون همه بدبختی که تو این زندگی کشیدمو، نخوردم، نپوشیدم، نگشتم تا آقا به همه چی برسه، الان خیلی برام زور داره که مفتو راحت همه چیو بزارم برمو سالی، ماهی، یه سکه بندازه جلوم...

میخوام از آبروش بترسونمشو یه جوری به طلاق توافقی راضیش کنم که به جایه مهر برام یه خونه بگیره...

چون خونه مامانم بنده خدا، خودش برای خودش جا کم داره، دیگه برای لوازم من جا نداره که بخوام بعد طلاق لوازمو ببرم خونش...

به جز آینه شمعدون و تلویزیون همه چی برای منه و نمیتونم این همه لوازمو ببرم خونه اینو اون بزارم...

از طرفیم آدمی نیستم بتونم خونه کسی حتی مادرو خواهرم که از اینا نزدیکتر به آدم نیست بیشتر از ۱هفته دوام بیارمو دوست دارم برای خودم مستقل باشم...

عزیزم ب ابن چیزا فکر نکن خدا مطمعن باش کنارته ماشالله توام ی زن سالم توانمند چیزی کم نداری ک فوقش می ...

قربونت برم گلم. ممنون بابت دعایه قشنگت🙏🙏🙏❤❤❤

خودمم خیلی وقته دیگه دلم با این زندگی نیست، اما چون دوستش داشتم هی خودمو خر میکردمو ادامه میدادم به امید روزایه بهتر...

اما الان دیگه هیچ حسی بهش ندارمو شدم یه مرده متحرک😞😞😞😞

دعا کن بتونم به طلاق توافقی راضیش کنمو زود حال دلم خوب بشه😔😞😭

شما هنوز قبول نکردین انتخابتون اشتباه محض بوده..برای همین الانم همش دنبال راهی هستین که نشون بدین او ...

نه عزیرم میدونمو مطمئن شدم که انتخابم اشتباه بوده و گفتم با وجود تمام بال بال زدناش دیگه هیچ حسی بهش ندارم...

تنها دردم عمرو جونیه که گذاشتمو آخرش هیچی به هیچی...

اما به امید خدا دنبال شروع یه زندگی جدیدم...

قربونت برم گلم. ممنون بابت دعایه قشنگت🙏🙏🙏❤❤❤ خودمم خیلی وقته دیگه دلم با این زندگی نیست، اما چون ...

انشاالله میتونی توکلت بخدا باشه....فقط حتمن با ی وکیل خبره یا مشاور مشورت کن و پیش برو ...ایشالله بهتریتا نصیبت شه

انشاالله میتونی توکلت بخدا باشه....فقط حتمن با ی وکیل خبره یا مشاور مشورت کن و پیش برو ...ایشالله به ...

قربونت عزیزم❤

انشاءالله شما هم همیشه شادو خوشبخت باشین گلم🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤😘😘😘😘😘