2777
2789
عنوان

با این نامرد بی شرف چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2876 بازدید | 133 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفم  این بچه سه ماهش هست اون بی گناه چه تقصیری داره الان  زنده است مسئولیت آنچه برات گذشته را گردن بگیر طفل بیچاره رو نکش کارهای قانونیشو بکن و براش شناسنامه بگیر حالا اون بدوو دنبال شما

بگو عقد کنید  بچه به دنیا بیاد  بنداز تو بغل ننه اش بیا پشت سرتم نگاه نگاه بی شرف

برای اینکه کسی اینو بهش نگه عمدا داره دیر میاد بچم تو خونریزی تلف شه

ضمنا به خواهرم گفته من ازدواج کردم!@

تو همین ۱ ماهه

پیش خودش فکر نمیکنه این ادم بی شرف نامرد هیچ جذابیتی برای کسی نداره فکر کردن به ازدواج با اون کفاره داره حتی

اخی عزیزم اون طفلی چ گناهی داره .ولی اگه ب این زندگی برگردی هم نابودی .کسی ک بچه خودشو مسئولیت قبول نمیکنه چطور میخواد تکیه گاه تو باشه یه عمر .اشتباهه اگه بهش برگردی.چطور نرفتی سونو بدی ک مطمئن شی سقط شده .واقعا اینجور مواقع آدم میمونه راه درست کدومه 😞

ببین اون اصلا باور نکرده که تو حامله ای فکر میکنه میخوای تلکه اش کنی .شاید بیاد بیمارستان و ببیندت و با دکترا صحبت کنه نظرش عوض بشه .به هرحال از حق خودت و بچه ات کوتاه نیا

............... **این نیز بگذرد** .................