2777
2789
عنوان

من با دختر پسرم عین رفیقیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 106 پست
نه رفاقت کردن اشتباههباید بچه رو دوست داشت و بهش عشق داد در عین حال مقتدر بود و چهارچوب و قانون تعیی ...

یعنی جز اندک افرادی هستیید که حرف من را اگر حتی درست هم ننوشتم ولی خودش درست برداشت کرد شما بودید.  😁موفق باشید   کل مطلب من همین حرف شما بود

ویپ و قلیون ندی دست بچه به بهانه نرفتن سمت سیگار رفیق

ازیه مرد۳۵ساله بعیده این حرکت اینهمه جواب کاربراروول کرده بدون پاسخ اومده دادره دهن به دهن یه کاربرمیذاره کلی وقت گذاشتم برات نوشتم🚶🏻‍♀️

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میبخشید من متوجه نشدم اقا هستید 

کاش تو یه جایی بنویسید که آدم ببینه ....امضایی ..

نوشتید ویپ بده؟ 

برای همسر هم بده؟

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

همینایی که الان ادعای روشنفکری و اروپایی بازیشون میشه از زندگیاشون کصافت میباره با سیلی صورتشونو سرخ ...

حالا نبابد همه چی را ائدیولوژیک کرد.  ولی والدین باید اقتدار سالم داشته باشند

خودم قلیون میکشم

شوهرم ویپ داره من خوشم از دود و دم نمیاد 

نمیتونم بهش حق بدم 

چکار کنم؟

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

ازیه مرد۳۵ساله بعیده این حرکت اینهمه جواب کاربراروول کرده بدون پاسخ اومده دادره دهن به دهن یه کاربرم ...

باور کن تک تک دارم جواب میدم.  تجربه ایتقدر کامنت را نداشتم.   

باور کن تک تک دارم جواب میدم. تجربه ایتقدر کامنت را نداشتم.

ازروکامنت من ردشدی داری کاربرتنهارومیزنی بسته طرف فقط نظزشوگفت همه که نبایدموافق ماباشن

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

حالا نبابد همه چی را ائدیولوژیک کرد. ولی والدین باید اقتدار سالم داشته باشند

حرفم نقد بود نه ایدئولوژی

ظاهر و باطن بعضیا فرق داره

آواکادو سایت🥑