2777
2789
عنوان

ازار گربه

128 بازدید | 8 پست

یه گربه اومده بود تو گوشه حیاط قاطی وسایل قدیمی و خرت و پرت ها لونه کرده بود دوتا از بچه هاش رو زمین بودن و دوتا از بچه هاش رو کمد زیر یه سری وسیله بودن و پایین نمیومدن منو خواهرم هم فکر کردیم اونجا گیر کردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستیم مثلا کمکشون کنیم بیاریمشون پایین هم بچه ها یکم اذیت شدن هم مامانشون خیلی ترسید بعدش که بچه ها اومدن پایین یکم غذا گزاشتیم براشون و اومدیم تو خونه الان بعد از ده دقیقه دیدیم داره بچه هاشون یکی یکی میگیره به دندون و میبره 

ای وای طفلیا🥺

گربه ها معمولا تو این جور جاها زایمان میکنن و باید خیلی خونگی باشن که از نزدیک شدن شما به لونه شون زیاد نگران نشن. باز خوبه شما عمدی این کار رو نکردی. چون اونایی که عمدی این کارو میکنن قلب ندارن اگه عزیزان خودشون رو هم دوست دارن بیشتر حس مالکیت هست تا عشق. چون اگه عاشق باشی این موجودات آسیب پذیر بی پناه رو هم درک میکنی.همین  که نگرانشون هستی خیلی حس قشنگیه. 💖امیدوارم مامانه یه جای امن پیدا بکنه عزیزم.