2777
2789
عنوان

خدایا چرا خواهرم اینطوری شده🥺🥺

1037 بازدید | 100 پست

بچه ها خواهرم خیلی دختر خوبی بود خیلی اجتماعی بود خیلی درس خون و مودب بود خیلی مرتب بود 

از وقتی گوشی خرید ۲سال پیش خیلی عصبی شده هیچ دوستی نداره همه رو از خودش میرنجونه کسیم دلش نمیاد بهش حرف بزنه کنکور داره اما اصلا درس نمیخونه خیلی سرش تو گوشیه بدون روسری یا شال میره تو خیابون در حالی ک من شاید یک یا دو نفر رو در کل روز این مدلی میبینم بنظرتون چطوری میتونم راهنماییش کنم؟یجوری که ازم نرنجه و حرفامو قبول کنه 

خیلی زحمت کشید همه معدل هاش بالا بود اما سال اخر چندتا از درساشو با جفت ماده و این چیزا قبول شده بنظرتون چه میشه کرد؟ ترو خدا راهنماییم کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قطعا دور برش ادمای خوبی نیست خاهرتم جنبه گوشی واینارو نداره ازش بگیرین تا بره دانشگاه بچه کنکوری چرا باید بره بیرون ازخونه بشینه درسشو بخونه نهایت کلاس تقویتی 

ببخشیدا ولی به تو ربطی نداره پوشش 😑

خیلی ربط داره اگر به راه بد کشیده بشه من داغون میشم اگر کسی بخواد اذیتش کنه چی 

این جمله در مورد خانمای دیگه صدق میکنه نه خواهرم من باید مراقبش باشم حواسم باشه به اینکه اذیت نشه خوشبخت باشه 😊

عزیزم برای درسش هم که شده سعی کن باهاش صحبت کنی و بگی برگرده مطمعن باش خیلی حسرت ها خواهد خورد که این تایم عمرش رفته باشه و مجبور باشه سال بعد یا یکی دو سال دیگ بشینه واسه کنکور بخونه 

افسرده

اره افسرده شده میدونی باید چیکار کنم براش؟خیلی دوست دارم کمکش کنم با همه دعوا میکنه با دختر دایی با همه فامیل قهره و نمیخواد با کسی در ارتباط باشه درصورتی که همه خیلی دوستش دارن