2777
2789
عنوان

خدایا چرا خواهرم اینطوری شده🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 100 پست
تا زمانی که سرش به سنگ نخوره نمیفهمه...بیخودی دخالت نکن حرمتت رو میکشنه...

اخه اون موقع دیره دیگه میترسم تا اون موقع اتفاق جبران نشدنی برای روحو جسمش بیوفته اون موقع که نمیشه بگم دیدی گفتم باید منم درد بکشم از ناراحتیش☹️یعنی هیچی راهی نیست کمکش کنم؟از این پوسته ی افسردگی درش بیارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ربط داره اگر به راه بد کشیده بشه من داغون میشم اگر کسی بخواد اذیتش کنه چی  این جمله در مو ...

واقعا بعضیا دیگ با جمله بتو ربطی نداره میخان تر بزنن توجامعه این بچه  ی گوشی دیده اینجوری شده با بی حجابی بدون چ ک نمیکنه خودمونیم دیگ خیلیا توجامعه ما جنبه بی حجابی وندارن خوشمون بیاد یا بدمون بیاد واقعیته بهتره پدرتون ی برخورد جدی باهاش بکنه 

فقط اینو میدونم روسری هیچ ربطی به این چیزا که گفتی نداره

یعنی اگر شوهر شما تو خیابون خواهر منو ببینه بدون روسری شما مشکلی ندارین؟ این مسله ی اجتماعیه 

دوست ندارم بخاطر حجاب خواهرم اذیت بشه کسی بهش تیکه بندازه یا بخواد ازش سو استفاده کنه اگر مشکلی براش نبود مگه مریضم بگم باید حجاب داشته باشه؟من ک نگفتم چادر بپوشه حداقل شالش رو روی سرش بندازه تا کسی دنبالش راه نیوفته و به فکر اذیت کردنش نباشه

پدرتون بایدیه برخوردجدی باهاش داشته باشه غیراون فک نکنم خواهرتون ازکسی حساب ببره

برخورد جدی یعنی کتکش بزنه؟بابام اتفاقا سر این موضوع خیلی حساسه ابجیمم شالش رو دم در ک میخواد بیاد تو میندازه و بابام خبر نداره وگرنه خیلی ناراحت میشد... منم نمیتونم برم به بابام بگم چون دوست ندارم رابطشون بد بشه یا ابجیم فکر کنه جاسوسیش رو میکنم دوست دارم خودم با مهربونترین حالت ممکن ازش بخوام کارای اشتباهش رو کنار بذاره

هميشه پاي يك پسر در ميان است….

راستش با این موضوع مشکلی ندارم فقط نمیخوام چون از اجتماع دور بوده با کسی در ارتباط نبوده یهو پسره گولش بزنه چون از همه ما خودش رو دور کرده پسره با دو تا کلمه محبت امیز ازش سو استفاده نکنه از احساساتش و... 

نمیدونی چطور باید راهنماییش کنم؟ 

اهان راستی اینم بگم هیچچچوقت بهم اعتماد نداشته و هیچیشو بهم نمیگفته اما من همیشه سعی کردم اکثر چیزامو بهش بگم تا تجربه بشه براش تا بفهمه مشکلات چطورین اما اون اصلااا

بهتره از یه مشاور کمک بگیرید  یه کمش اقتضای سنشه یکم هم احتمالا متاثر از فضای مجازیه باید بتونین باهاش صمیمی بشین واین زمان برهستش باید دوتایی کارهایی که دوست داره و ضرری نداره رو باهم انجام بدید بدون ایرادگیری اونقدر اینکارو انجام بدید تا یکم ارتباطش با شما بهتر بشه اونوقت در مورد مسائلی که ناراحتتون میکنه باهاش با مهربونی حرف بزنین اگه قبول نکرد تنها گزینه روانشناسه مجربه 

متاسفانه فضای  مجازی بلای جان جونهای امروزشده و بعضی از بچه های  درس خون هم درگیرش هستند ب ...

چطوری ؟یکبار گفتم اگر میدونی گوشی مشغولت میکنه بذارش خونه من گفت نه لازم نیست😑نمیدونم چی بگم فورا جبهه میگیره

قطعا دور برش ادمای خوبی نیست خاهرتم جنبه گوشی واینارو نداره ازش بگیرین تا بره دانشگاه بچه کنکوری چرا ...

ابجیم کوچیکه و خونه رو شلوغ کرده اینم به بهونه کتابخونه میره گوشیشم میبره... مطمعنم تا بیاد هم کلا سرش تو گوشیه😞ای کاش یکم به حرفامو گوش میداد اما هیچ 

میترسیم گوشیو بگیریم بیشتر لجبازی کنه

چطوری ؟یکبار گفتم اگر میدونی گوشی مشغولت میکنه بذارش خونه من گفت نه لازم نیست😑نمیدونم چی بگم فورا ج ...

خوب شما خواهرش هستی و با اخلاقش آشنایی بیشتری داری الان اون دنبال استقلال است و فکر میکنه صلاح خودش رو بیشتر می دونه ولی این طور نیست و نیاز به پایش و مراقبت داره

کاربر آقا
و شاید بین دوستاش پسر و حتی عاشق ی پسری باشه ک راه خلاف ونشونش میده

نمیدونم چطور اینو بفهمم هرچیزیم بگم فورا بر میخوره بهش 

چی بگم ک بهم اعتماد کنه بدونه بدش رو نمیخوام و فقط دلم میخواد راهنماییش کنم تا بعدا پشیمون نشه بخاطر درس نخوندنش

متاسفانه خواهرتون جنبه استفاده ازگوسی رونداشته ازش بگیرین خب 

اگر بیشتر لج کنه چی خب ۲۰سالشه چطور گوشی رو ازش بگیریم بچه ک نیست از شیر بگیریمش  

دوست دارم جنبش رو پیدا کنه نه اینکه صورت مساله رو پاک کنم 

به جز بدون روسری بیرون رفتنش ،من حس میکنم با یه پسر در ارتباطه 

اگر با کسی در ارتباطه بنظرم اصلا اشکالی نداره خب ادما ک نمیتونن همیشه تنها بمونن دوست دارم اگر با کسی هست مشکلی براش ایجاد نشه چون از همه خانواده دست کشیده و همش تو اتاقشه پسره با دوتا دوستت دارم خامش نکنه از احساساتش و.... سو استفاده کنه