2777
2789
عنوان

خدایا چرا خواهرم اینطوری شده🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 100 پست
عزیزم برای درسش هم که شده سعی کن باهاش صحبت کنی و بگی برگرده مطمعن باش خیلی حسرت ها خواهد خورد که ای ...

بخاطر زحمتی که این ۱۲ سال کشیده حیفم میاد داره زندگیش رو تباه میکنه از اینکه همه رو میذاره کنار و سرش تو گوشیه خیلی میترسم...

راستش با این موضوع مشکلی ندارم فقط نمیخوام چون از اجتماع دور بوده با کسی در ارتباط نبوده یهو پسره گو ...

دقیقا همینطوریه وقتی کسی از خانواده وجمع خانوادگی دور میشه قطعا از جای دیگ حملیت عاطفی میشه یکی ک تمام وقت بهش پیام میده ی چیزی و امتحان کن برو براش ی داستان حتی خیالی از دوستت ک اینطوری بوده و ی نتیجه ک اخرش چ بلایی سرش اومده بگو تا بخودش بیاد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلم سوخت چقدر براش  یاد خودم افتادم

واقعا؟؟؟باید چیکار میکردن خانوادت برات تا برگردی به زندگی خوبت؟ترو خدا تو بهتر از هرکسی میدونی منو راهنمایی کن تا خواهرمو نجات بدم خواهر خیلی داره در حق خودش ظلم میکنه

اگر با کسی در ارتباطه بنظرم اصلا اشکالی نداره خب ادما ک نمیتونن همیشه تنها بمونن دوست دارم اگر با کس ...

نمیخوام نگرانت کنم ولی اگه با کسی در ارتباط باشه و اینجوری گوشه گیر شده ،رابطه اش رابطه شادی نیست 

و اینکه ممکنه به خاطر عدم هم صحبتی تو خونه یا عدم احساس درک شدن ،افسرده شده باشه 

اما توی این سن معمولا بیشترین تاثیری که تو طرف میزارن و یک دفعه تغییر میکنن ارتباط با جنس مخالف هست برای همین حدسم رو گذاشتم به داشتن دوست پسر

🌈🖤⛵
واقعا بعضیا دیگ با جمله بتو ربطی نداره میخان تر بزنن توجامعه این بچه  ی گوشی دیده اینجوری شده ب ...

اینکه پوشش فردی تو خیابون چطوریه بمن مربوط نیست اما پوشش خواهرم خیلی بهم مربوطه ممنونم ک اینو درک میکنی این یه ضرر اجتماعی داره اما بیشتر اسیبو خواهرم میبینه وقتی میتونه مثل همه باشه و رفتو امد کنه چرا باید توجه مردا رو جلب کنه و برای خودش خطر افرین بشه؟من نگران اینده اش و زحماتی ک این همه سال برای درساش کشیده هستم 

بنظرت بابام باید چطور برخورد کنه باهاش؟

راهی نیست من بتونم با صحبت کردن عاقلش کنم کمکش کنم؟دوست دارم اینو خودم حل کنم چون بابام خیلی بد اخلاقه ممکنه اذیتش کنه .ذهنیت بابام در مورد خواهرم خیلی خوبه نمیخوام بد بشه و همین یه ذره ارتباط خواهرم با خانواده بخاطر برخورد بابام قطع بشه

بهتره از یه مشاور کمک بگیرید  یه کمش اقتضای سنشه یکم هم احتمالا متاثر از فضای مجازیه باید بتونی ...

من همش با خودم جایی بخوام برم میبرمش هر از گاهی سعی میکنم پیام بدم بهش احوالشو بپرسم و تو پیامام یکم در مورد رفتارش باهاش حرف میزنم زود میگه شب بخیر و.... دوست نداره گوش کنه همش میگم تو اخرین نفری هستی توی دنیا که دلم بخواد ناراحتش کنم اما اون اینطور فکر نمیکنه... زود رنجه و عصبی 

خوب شما خواهرش هستی و با اخلاقش آشنایی بیشتری داری الان اون دنبال استقلال است و فکر میکنه صلاح خودش ...

اخلاقش رو ک گفتم زود رنجو عصبیه 

راهی تو ذهنت هست بتونم یکم راهنماییش کنم بدون اینکه عصبی بشه و بتونه قبول کنه حرفامو

دقیقا همینطوریه وقتی کسی از خانواده وجمع خانوادگی دور میشه قطعا از جای دیگ حملیت عاطفی میشه یکی ک تم ...

راستش فکر بدی هم نیست ... اره کاش همینکارو بکنم باید بهش فکر کنم من همه چیزو امتحان کردم به این موضوع و واقعی جلوه دادنش هم باید فکر کنم.ای کاش به خودش بیاد یه ادم دیگه شده...

اخلاقش رو ک گفتم زود رنجو عصبیه  راهی تو ذهنت هست بتونم یکم راهنماییش کنم بدون اینکه عصبی بشه ...

با آرامش براَ حرف بزن مثلا از درس هاش سوال کن ببین چقدر تسلط داره و رفته رفته در مورد آینده تحصیلیش براش بگو

کاربر آقا
واقعا؟؟؟باید چیکار میکردن خانوادت برات تا برگردی به زندگی خوبت؟ترو خدا تو بهتر از هرکسی میدونی منو ر ...

خوش به حالش یه دلسوز داره 

من هیچ کس درکم نکرد ،همه سرزنشم کردن که تغییر کردی دیکه اون دختر قبل نیستی و حرفهایی ازاین قبیل بهم زدن که بیشتر باعث شد خورد بشم

باهاش وقت بگذرون ،بیرون برو 

علایق مشترک یا چیزی که اون علاقه داره رو باهم انجام بدید 

سر رفتار و اخلاقش باهاش دعوا نکنید

حس تنهایی میکنه و این حس تنهایی چندین برابر رفتارش رو تشدید میکنه و باعث میشه ازتون بیشتر دور بشه 

تشویقش کن یه باشگاه ورزشی ثبت نام کنه 

سعی کن با نزدیک کردن روانت بهش ،باعث بشه باهات حرف بزنه و درد دل کنه 

غیر مستقیم بهش نزدیک شو 

جوری رفتار نکن که فکر کنه از سر ترحم میخوای نزدیکش بشی 

تلاش نکن که یک دفعه بخوای از اون انزوا خارجش کنی چون بدتر میشه ،کم کم اینکارو کن 

مثلا اولین تلاشت این باشه که از لحاظ روانی بهش نزدیک بشی و باهات کیف کنه و احساس راحتی کنه 

من نیاز داشتم به یک همراه ولی خب همه تشر میزدن بهم که تو عوض شدی و.....

تلاش نکن که یه زور از زیر زبونش حرف بکشی ،صبر کن با اشتیاق خودش حرف بزنه کم کم 

🌈🖤⛵