2777
2789
عنوان

خدایا چرا خواهرم اینطوری شده🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 100 پست
چی بگم... اره سعی میکنم کارایی ک گفتینو انجام بدم خدا کنه نتیجه بگیرم

موفق باشی مهربونم

تو این مسیر مراقب روان و سلامت خودت هم باش 

خیلی جان فدا نشو چون تو زندگی خودت کم میاری

🌈🖤⛵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا بعضیا دیگ با جمله بتو ربطی نداره میخان تر بزنن توجامعه این بچه  ی گوشی دیده اینجوری شده ب ...

اینایی که بی حجابن و میگن به تو ربطی نداره دقیقا میخوان خیلی کارا بکنن و گرنه جرا آدم باید همه جاشو به مردا نشون بده؟؟؟

خورشیدی در جان تو پنهان است،دریا از یاد تو پریشان است،عاشق شو زیرا عاشق انسان است
یعنی اگر شوهر شما تو خیابون خواهر منو ببینه بدون روسری شما مشکلی ندارین؟ این مسله ی اجتماعیه  ...

من خودم ی تاپیک دارم در مورد اینکه خواهرم با یپسری دوست شده که داغونه.چیکار کنم.غصه شو میخورم.

دوست دارم بهترین زندگیو داشته باشه.

کمکش هم میکنم.

ولی حجابش نه به شوهر من نه به دیگران مربوطه.

من خودم متنفرم از حجاب.ولی طبق عادت شال میپوشم.

روم نمیشه اصلا بدون شال برم.

ولی بی حجابی دلیل بر بد بودن دختر نیست. و مردی که دنبال زنا میافتع کلا ذاتش خرابه

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
بخاطر زحمتی که این ۱۲ سال کشیده حیفم میاد داره زندگیش رو تباه میکنه از اینکه همه رو میذاره کنار و سر ...

من چون هم سن ایشونم میتونم درک کنم اینم میفهمم آدم میخواد به حال خودش باشه ولی این سالها و لحظه ها طلایین و اگه برن خیلی حیفه 

من چون هم سن ایشونم میتونم درک کنم اینم میفهمم آدم میخواد به حال خودش باشه ولی این سالها و لحظه ها ط ...

منظورت چیه؟حالا که این لحظه ها طلایی ان باید تلاشش رو بکنخ یا به حال خودش باشه؟متوجه نشدم

من چون هم سن ایشونم میتونم درک کنم اینم میفهمم آدم میخواد به حال خودش باشه ولی این سالها و لحظه ها ط ...

خیلی خواهرمو دوست دارم دلم میخواد حالش خوب باشه اصلا درسم نخوند عیبی نداره فقط میخوام حال روحیش خوب باشه احساس تنهایی نکنه به حالت اجتماعی بودن قبلش برگرده

منظورت چیه؟حالا که این لحظه ها طلایی ان باید تلاشش رو بکنخ یا به حال خودش باشه؟متوجه نشدم

میگم کاش تلاششو بکنه و زود از این فاز در بیاد اگه آدم هدفی مثل دانشگاه و اینا داشته باشه الان وقتشه واقعا بعدا نه