2777
2789
عنوان

پیش بینی زلزله ایران😥واقعازلزله اومد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 13786 بازدید | 334 پست
ملت ایران تحت آزمایش خداونده. یخورده انسانیت داشته باشیم و از طمعکاران پیروی نکنیم، اصحاب علم را نرن ...

بلایای طبیعی همه جای کره زمین اومده و میاد

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️
وقت تنگه برا گفتار نیک پندار نیک🤣🤣🤣💔 خودمون ک شاد نبودیم روحمونو شاد کنین لااقل خسیسا☹🚶‍♀️

عزیزم هر موقع بخواید در توبه بازه

برید توبه کنید که خدا ارحم الراحمینه

به این چندرغاز پس انداز منم چشم طمع نداشته باشین که خرج شادی ارواحتون کنم 😒😠

تازشم میخورن میگن گرم بود نچسبید ...کاش فلان طعمش بود...ال بود بل بود ... دلشون بکشه ی پیس پیسی هم بکنن .نکنن ... بیشتر روحتون حرص میخورها...ازمن گفتن.

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهران همیشه هر صد، صدوپنجاه سال یکبار زمین لرزه شدید میاد الان در دوره بازگشت زمین لرزه هستیم ولی ...

اینم شانس ماست چه زمانی زندگی میکنیم

بچه ها این پست من ب یادگاربمونه اگردیگه انلاین نشدم فقط اگر قراربود بمیریم سه تامون باهم بمیریم این ...

خدانکنه عزیزم دورازجون انشالا هیچ اتفاقی نمیوفته خدا به روی بچه ها نگاه کنه

مازندارن فکرکنم۲ریشتر اومده دیروز 

ما گیلانیم

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم