بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان من اینو به خانواده بگم اصلا براشون مهم نیست و شروع میکنن به توجیه کردن و ... که آره اینا همه دروغه🙄
البته با منطق هم بهش نگاه کنیم واقعا نمیتونه راست باشه چون زلزله اصلا قابل پیش بینی نیست 😶
سیندرلا اگه به عقب بر میگشت هیچوقت یه پرنسس نمیشد💙 بیخیال گذشته و همه روابط و آدمای سمی تموم شدش! ازچی میترسی؟ وقتی از سخت ترین شبای زندگیت بدون اینکه به کسی چیزی بگی گذشتی...🙃
ترکیه حتما از امتحان الهی رد شده بود که با خاک یکسان شد؟
من در مورد تهران حرف میزنم. حالا چه اشکالی داره که رو به خدا کنیم و دست بنده نیازمندی را بگیریم یا در مقابل ظلم زورگویان از ضعیفی دفاع کنیم؟ من مطمئنم که فضایی که پر بشه از انرژی منفی و اشک و آه و بی تفاوتی مستعد بلاست
من فکرکنم همه جا میاد چون چندوقته خطر زلزله تهرانو مطالبش رو میبینم
تهران همیشه هر صد، صدوپنجاه سال یکبار زمین لرزه شدید میاد
الان در دوره بازگشت زمین لرزه هستیم
ولی اینکه بخواهیم دقیق پیش بینی کنیم اون درست نیست
😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات
خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺