2777
2789
عنوان

پیش بینی زلزله ایران😥واقعازلزله اومد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 13786 بازدید | 334 پست
مگه جنوب غربی نیس

جنوب که هست، غربیشو نمیدونم😂😂

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻

من کاری به پیشگویی ندارم ولی همیشه باید آماده باش باشیم.!

حتما درمورد کیف اضطراری میدونین ک توش چیا باید بزارین اینو آماده داشته باشین وسایلا رو به دیوار محکم کنید .زیر لوستر و کمد و قاب و این جور چیزا نخابین .اگه هوا خوبه برید رو حیاط یا پشت بوم اگه دارید :)

اقداماتی ک قبل.حین .بعد زلزله باید انجام داد رو مطالعه کنین.

مکانای امن خونتون برای پناه‌گیری رو مشخص کنید .

درمورد زلزله و کاری که باید بچه هاتون انجام بدن بهشون توضیح بدید .

و توکلتون به خدا:)⭐️

سلام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گر نگهدار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد همیشه باید به خدا توکل کرد واقعا مع ...

👌👌👌👌

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

نهه من حس میکنم هنوز تو این دنیا کاری نکردم مفید باشه به دردم بخوره اونجا😕😭😂 آرزو هاا دارممم😕😭 ...

وللش بابا 

میریم اون دنیا اولش میسوزیم بعدشم وساطتمونو میکنن خداروشکر اماما میریم بهشت عشقو حال

حدود 9 سال پیشم گفته بودن ساعت نه شب دنیا تمام میشه اونوقت دقیقا نه برقا رفت قبض روح شدم گفتم واویلا دنیا تمام شد، بعد پنج دیقه برقا اومد دیگه به پیش بینی اعتقاد ندارم🤦‍♀️😎

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

من کاری به پیشگویی ندارم ولی همیشه باید آماده باش باشیم.! حتما درمورد کیف اضطراری میدونین ک توش چیا ...

زلزله کرمانشاه ک اومد ما چند شب شارژ گوشی هامون اصلا نمیشد ۹۹ همیشه ۱۰۰ بود پتو و لوازمو گذاشت بودیم پشت در . شب ها هم شال رو میبستیم دور کمر ک رفتیم بیزون سر کنیم . خیلی روزهای بدی بود

کاربری دست دو نفر♥️
😂😂دور از جون والا من خودمم همینم چند وقت پیشا اومده بود پسرم داشت مشق مینوشت همچین داد کشیدم همه ب ...

وای منم همینم بخدا اولین نفر توکوچه ام

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️
والا خیلییییییییی وقته این ادم که تازه خارجی هم هست داره هشدار زلزله شدید میده واسه ایران ولی کسی گو ...

شایدم هارپ باشه😭

اینا همش دروغه الکی نگران چی میشید یادتون نیست سال ۹۹ میگفتن یه شهاب سنگ قراره بخوره به زمین و کلا ...

چرا شایعات خیلی بوده منم چون زلزله اومد دیشبم ترسیدم

از دیشبم چندجا زلزله اومدده اگه تهران بیاد واویلاس خیلی استرس گرفتم

پس من دیگه نرم مهریمو بذارم اجرا

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
هست من شیرازم

یا امام رضا وای من خیلیییی میترسم🥲تخته من دقیقا جلویه کمده 

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻
زلزله رو بیخیال شیراز الان یه بارون و رعد و برقی میاد ک دارم از ترس میمیرم

تهرانم چندهفته پیش بدجوراومد بارون و رعدوبرق شیشه هامیلرزید