2777
2789
عنوان

بعد از سزارین چطور لاغر کردین؟!

176 بازدید | 18 پست

دوستان من قبل بارداری ۵۶ کیلو بودم با قد ۱۵۷ الان که ماه ششم هستم شدم ۶۲ کیلو خیلی هم پر خوری نمیکنم اما خب به نسبت قبل زیاد میخورم همش نگرانم تا اخر بارداری خیلی اضافه کنم و اصلا چطوری کمش کنم تا بعد زایمان☹️☹️

باکالری شماری وپیاده روی اوکی میشی

میگن شیر دهی هم لاغر میکنه راسته؟ کلی لباس خوشکل خریدم قبل بارداری که همه سایز قدیم خودم هستن همش میگم نکنه دیگه هیچوقت تنم نرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من دوتا دارم

سرهردو این بودم

وزنت خیلی زیاد میشه میزایی یهویی تا ۱۰ روز ۷ کیلو پایین میای

بیشترین وزن ماه ۸ اضافه میکنی اخر نه

تا دوسال یا سه سال بعد میای پایین بعد شیردهی چون کم بخوری شیرت قطع میشه مثل من باید شیرخشک بدی

سه سال بعد با رژیم و ورزش میشی مثل قبل

میگن شیر دهی هم لاغر میکنه راسته؟ کلی لباس خوشکل خریدم قبل بارداری که همه سایز قدیم خودم هستن همش می ...

بعیدع تنت برن من دادم لباس مجلسی نو رو پشتش بندینک بزنن زیپش بالا نمیرفت دیگه

کلا ۳ سال بعد احتمال برگشت هست

میگن شیر دهی هم لاغر میکنه راسته؟ کلی لباس خوشکل خریدم قبل بارداری که همه سایز قدیم خودم هستن همش می ...

اره بابا.نگران نباش وازدوران بارداریت لذت وببر وبرای همسرت خودتو لوس کن.خیلیادوست دارن جای توباشن ومادربشن جانم 

یه مامان هستم 😊دوتادسته گل💟
شیردهی و دردسر و شب بیداری ها یه جور لاغرت کنه که باورت نشه. من نه ورزش نه رژیم، اما از قبل هم لاغر ...

وای خداکنه منم خواهرم زود لاغر شد البته اون دو قلو داشت و واقعا تو عذاب بود بنده خدا

اره بابا.نگران نباش وازدوران بارداریت لذت وببر وبرای همسرت خودتو لوس کن.خیلیادوست دارن جای توباشن وم ...

مرسی عزیزم چشم..واقعا از خدا ممنونم که منو لایق دونست و هر روز خداروشکر میکنم ولی چند روزیه تغییرات وزنم رفته رو مخم از اونور سخته جلوی خوردنمو بگیرم دلم نمیاد بچه کم بیاره چیزی

منم دارم شیر میدم یه جوری با شیردهی لاغر شی ک نگووو

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
مرسی عزیزم چشم..واقعا از خدا ممنونم که منو لایق دونست و هر روز خداروشکر میکنم ولی چند روزیه تغییرات ...

سعی کن بیشترپروتئین بخوری.سیرت میکنه .واس نینی هم خوبه وزن میگسره.چیزای قندی مث نوشابه نخور.ماه هشتم دوروزیک باربستنی بخوراگرقندبارداری نداری.واسه وزن کرفتن عالیه.نون جوبخوراگردرتوانته.برنج کته ای بخورولی روغنشو کم کن.پیاده روی داشته باش عالیه...خلاصه مامان خانم مواظب خودت باش 😊

یه مامان هستم 😊دوتادسته گل💟