دوستان چجوری ی اوم میتونه پرو و با اعتماد به نفس باشه جوری که اگر اتفاقی بیوفته ببخشید به عنش هم نمیگیره اطرافیانم هستن هر اتفاقی بیوفته هر چیزی که باشه باعث ترسشون نمیشه و بیخیالشن اما من نه سر هر موضوعی ترس دارم و میترسم چجوری میتونید اینطور باشید یادم بدید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظر من مال تربیت وفرهنگ خانوادگیه ومیتونه از تجربیات ادما وبعضا زنتیکهم باشه مثلا منو خواهرام ...
من خیلی ترسوعم تو جمع هم اینکه از نظر فکری اضطراب شدید دارم اون هم سر چیزی که مثلا برا ۳ سال قبله اما برعکس خواهرم پرو و خیلی هم با اعتماد به نفسه نمیدونم چرا
کلا میخوام یاد بگیرم هم پرو باشم حرفمو بزنم نترسم هم اینکه عین خیالم نباشه چجور ی آدم میتونه اینطور ...
تکرار و تمرین. و اینکه ی چیزیه ک تو خانواده شکل میگیره تربیت خانوادگی و تجربه.اعتماد ب نفس داشته باش. خودتو دوس داشته باش. از چیزای کوچیک شرو کن برا نترسیدن برا بيخيال بودن. استرس نداشته باش در کل رو خودت کار کنی درست میشه
بیشتر میترسی؟ همش اضطراب چیزیو داری ک اتفاقی چیزی بیوفته؟
اره سر گذشته مثلا ی ناشناس زنگ بزنه میمیرم از ترس انگار چی شده با خودم میگم خو ی مزاحم بوده دیگه تموم شد رفت اما باز ذهن خرابم شروع میکنه همش هم شبا این فکرا میاد سراغم عذاب آوره پول مشاور خیلی بالاست که برم روانپزشک گفتم ببینم نمیتونم خودم خودمو درمان کنم
چن سالته؟ تو بچگی مشکل خاصی یا پنهون کاری چیزی داری؟ چیزی از کسی پنهون کردی؟
نه چیزی پنهون نکردم والا حتی به دوست پسرم هم درباره گذشتم که با پسرا چت میکردم هم کامل بدون سانسور توضیح دادم اما ترسیدم که گذشتم رو آیندم اثر بزاره کاری نکردم ها فقط توانسته با پسرا چت میکردم تو تل حتی اسم واقعیم هم نمیدونن اما نمیدونم چرا ۲۰ سالمه مشکلات خانوادگی زیاد دارم بچه طلاقم زن بابای فولاد زره هم دارم