2777
2789
شاید بدبین شدی چیزی دیدی مگه!

اره .پارسال اومدم واسه امتحانام شهر خودمون و در حد چت و درخواست دوستی دادن به خانوم تو اینستاش دیدم.دیگه از اون موقع همش فکر میکنم که بهم خیانت میکنه.و اینکه الان هم فصل امتحاناته و من مجبوری اومدم اینجا و همش فکرم پیش اونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره .پارسال اومدم واسه امتحانام شهر خودمون و در حد چت و درخواست دوستی دادن به خانوم تو اینستاش دیدم. ...

خب شاید حرف معمولی بوده

همکاری چیزی

نتونستی وارد چت بشی؟

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
نه.خودم دیدم که به یه خانوم پیشنهاد دوستی داده بود و یادش رفته بود پاکش کنه.

چه تابلو

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
از اون موقع همش بهش شک دارم و دارم کم کم دیوونه میشم

حق داری 

ولی خب خیلی اذیتی با خودش حرف بزن

شاید به نتیجه رسیدید

حق داری  ولی خب خیلی اذیتی با خودش حرف بزن شاید به نتیجه رسیدید

خیلی حرف زدم باهاش.اینستاشم پاک کرده و همش در حال کنکاش تو گوشیش هستم.تا الان چیزی ندیدم ولی این حسم همش بهم میگه خیانت میکنه

خیلی حرف زدم باهاش.اینستاشم پاک کرده و همش در حال کنکاش تو گوشیش هستم.تا الان چیزی ندیدم ولی این حسم ...

آروم باش 

به این فکر کن فقط یه پیام بوده

تمرکزت رو بزار روی خودت و زندگیت

مسئله ای پیش بیاد ماه پشت ابر نمیمونه

آروم باش  به این فکر کن فقط یه پیام بوده تمرکزت رو بزار روی خودت و زندگیت مسئله ای پیش بیاد ...

مرسی خواهر بابت پاسخگوییت.الان اومدم مثلا درسمو بخونم ولی اصلا نتونستم یه کلمه هم بخونم.همش با خودم درگیرم

مرسی خواهر بابت پاسخگوییت.الان اومدم مثلا درسمو بخونم ولی اصلا نتونستم یه کلمه هم بخونم.همش با خودم ...

درکت میکنم

ولی فکر کردن به چیزی که در حال حاضر برات نتیجه ای نداره فقط باعث آزارت میشه و تمرکزت رو به هم میریزه