2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نرو چرا برای امتحانات خونه ت نمیمونی تنهاش نزار

خونمون شهر دیگس و مدرسه من شهر خودمونه.درسته فاصلش کمه ولی مجبورم بیام اینجا امتحاناتمو بدم غیر حضوری میخونم ولی امتحاناتو باید بدم امسال هم سال اخرمه

اهان. پس بایدم شک کنی. ولی مستقیم اگربه روش بیاری براش عادی میشه. نامحسوس

گوشیشو نا محسوس خیلی چک میکنم ولی تا الان چیزی ندیدم.اینستاشم پاک کردیم اونموقع ولی این شک من بهش درست نمیشه اصلا

گوشیشو نا محسوس خیلی چک میکنم ولی تا الان چیزی ندیدم.اینستاشم پاک کردیم اونموقع ولی این شک من بهش در ...

یهدمرداگربخوادبیرون خونه به راحتی میتونه درارتباط باشه. به نظرخودت خلاعی تورفتارت براش وجودداره وایااحساس میکنه باتوکامل نیست وبه نیازای عاطفی وغیرش نمیرسه؟؟ 

خونمون شهر دیگس و مدرسه من شهر خودمونه.درسته فاصلش کمه ولی مجبورم بیام اینجا امتحاناتمو بدم غیر حضور ...

بد به دلت راه نده اونی که بخواد خیانت کنه غل و زنجیرشم کنی کار خودشا میکنه...و این شک آدم را پیر میکنه

بسپار به خدا و از خدا بخواه راه جلوت بزاره و کمکت کنه یا سر به راه بشه یا تو را هوشیار کنه و نجات بده

خیانت تاوان داره ماه پشت ابر نمیمونه وقتی یکی اهل خیانت باشه و اون یکی نجیب

یهدمرداگربخوادبیرون خونه به راحتی میتونه درارتباط باشه. به نظرخودت خلاعی تورفتارت براش وجودداره وایا ...

نه اصلا هیچ رفتار مشکوکی نداره.سر ساعت دقیق میاد و میره و چند ساعت یکبار هم از تو محیط کارش زنگ میزنه.من حساس شدم

میدونم خواهر ولی مریض شدم از بس فکر کردم بهش.اصلا نمیتونم از فکرش در بیام.کاش داروی پاک شدن حافظه بخ ...

اصلاداروخوب نیست. چون مشکلتومقطعی حل میکنه ولی وابسته دارومیشی وبعدش بایدشروع کتی به ترک دارووازبین برون عوارضش

اصلاداروخوب نیست. چون مشکلتومقطعی حل میکنه ولی وابسته دارومیشی وبعدش بایدشروع کتی به ترک دارووازبین ...

سعی میکنم دیگه بهش فکر نکنم و اگه چیزی ازش دیدم قیدشو میزنم.به قول دوستمون که گفت هرکاری کنه ماه مشت ابر نمیمونه که.

سعی میکنم دیگه بهش فکر نکنم و اگه چیزی ازش دیدم قیدشو میزنم.به قول دوستمون که گفت هرکاری کنه ماه مشت ...

دقیقا. روذهنت کارکن. حواستوپرت چیزای مهمترکن. مثلادوره ای کلاسی. اموزشی. چیزی که هم اسنعدادشوداری هم علاقه