2777
2789

چند وقت پيش از حدود ساعت 2 از خواب پريدم يه توده دود سياه شفاف كه آروم دودها حركت ميكرد رو بالاي سقف اتاق ديدم. خيلي وحشت كرده بودم و چند تا ذكر گفتم آروم رفت از سقف بالا. تا صبح بيدار بودم با گوشي تو دستم از ترس چراغ خواب روشن بود. چشام داشت از كاسه در ميومد ميترسيدم بخوابم تا هوا روشن شد.

مطمئنم توهم نزدم ولي حدود يه ساعت بعدش كه به زور بيدار بودم رو تخت نشسته بودم ديدم يه چيزي مثل يه تيكه پر دود سفيد يا هر چي از سقف اومد تو بدنم!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذکر بگو قرآن بخون نماز بخون تواتاق خوابت قرآن بزار دود سیاه که از اوناست ولی خب اینکه دود سفید بوده ...

مذهبي نيستم ولي چند شب بعدش قران گذاشتم كنار تخت.

يه حسايي داشتم قبلا كه موجود غير ارگانيك ممكنه باشه. چند شب هم صداي پاي شديد رو سقف خونه احساس كردم.

پشمام. باز شب شد شروع کردین تاپیک ترسناک

ببخشيد. اين براي چند وقت پيشه داشتم يه تاپيك ديگه ميخوندم از  سرچ گوگل يادم افتادم اينجا بنويسم شايد يكي چيزي ميدونست.

من امروز عصر خواب بودم بیدار شدم یه دود سیاه شبیه دودی که از پلاستیک سوخته بلند میشه پایین پام دیدم خیلی سریع محو شد! ولی مطمئنم خواب ندیدم و بیدار بودم 

بعد از اتاق رفتم بیرون پسرم خواب بود با جیغ از خواب پرید

اومدم سرچ کردم ببینم چیزی تو نت هست یا نه!