2777
2789
عنوان

حس انتقام شده ازونا تنها هدف زندگیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 63 پست
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که به خودت سختی نده واسه هیچ مردی از هیچ کدوم از حقات نگذر و خوش بگذرون

اونم همینو میگه 

میگه صد برابر اون پولا رو ب تو دادم

ولی حرفم پول نیست حاظرم همش رو آتیش بزنم ولی این حس خیانت و دروغگویی و فرصت صلبی داره زجرم میده

روزها میگذره اصلا نمیتونم آروم بشم 

اون چی میگه اون اشغتلت هم به ما هیچی ندادن و به شوهرم میگم چرا اعتراض نمیکنی  میگه نمیخوام حر ...

میگه ب شکر اینکه خدا اینهمه پول میده چی میشه ب بقیه هم کمک کنیم...

من ولی برای یه ریالشم راضی نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خانواده همسر منم مثل شما هستم اگه به شما کمک نکردن، مادر شوهرم خونه ای که شریکی خریده بودیم را بالا کشید من رفتم خونه بابام نشستم تا کمی پول جمع کنیم برو مشاور هم حالت خوب میشه هم بهت یاد میده دستشونو از زندگیت کوتاه کنی تا اینجا قوی بودی از این به بعد هم باش من نزدیک 11جلسه رفتم خیلی خوب بود اخلاق شوهرمم عوض شد دیگه بهشون اهمیت نمیده، شوهرت چون اونا بهش کاری نداشتن الان بهش به خاطر موقعیتش محبت می‌کنند میخواد خلا گذشته را پر کنه فکر میکنه با پول میتونه داشته باشه اونا را وگرنه با شما دشمنی نداره باید بهش اعتماد بنفس بدی به قولی روشنش کنی مشاور خیلی کمک میکنه 

برات صلوات فرستادم ان شاالله خدا بهت آرامش و صبر وتحمل بده ... باقلب بزرگت ببخش و بگذر تا به آرامش ب ...

مرسی عزیزم همشو میخونم ولی اشکم اصلا تموم نمیشه دیگه هیچوقت آرامش نخواهم داشت...

میگه ب شکر اینکه خدا اینهمه پول میده چی میشه ب بقیه هم کمک کنیم... من ولی برای یه ریالشم راضی نیستم

میگفتی اوناهم برای رضای خدا اون موقع کمک میکردن چرانکردن چرانبودن الان پیداشون شده

حرف بقیه برام مهم نیست😊
عزیزم خانواده همسر منم مثل شما هستم اگه به شما کمک نکردن، مادر شوهرم خونه ای که شریکی خریده بودیم را ...

دقیقا همینه بعد سی سال تازه توجه دیده ازشون خودشم میدونه...

ولی اینکه بی خبر از من این کارارو کردم منو داره دیوونه میکنه

میگم حتما کارای دیگه هم کردی

قسم میخوره ولی دیگه نمیتونم اعتماد کنم

اولا بهتره با مشاور صحبت کنید. و درثانی دقت کردید که خودتون هم توی حرفاتون گفتید این حس نفرت و انتقام باعث بیماری تون شده؟ میدونید چرا خدا میگه دیگران را ببخشید؟ چون برای خودتون بهتره.شما تا آخر عمر بشین هر روز از اول صبح تا آخر شب اون گذشته ی تلخ و رفتارهای خانواده اش را مرور کن آیا کوچکترین گزندی به اونها وارد میشه؟ ولی خودتون چی نصیبتون میشه؟ یه روحیه ی داغوون. بیماری قند عصبی، افسرگی و یک زندگی داغون تر. بشین سنکاتو با خودت وابکن ببین بهتره اینکارت را ادامه بدی یا اینکه ببخشی و به زندگی خودت سر و سامون بدی؟

همیشه این جمله مد نظرت باشه دیگران را ببخش نه بخاطر اینکه آنها لیاقت بخشیده شدن را دارند بلکه بخاطر اینکه تو لایق آرامش هستی

میگفتی اوناهم برای رضای خدا اون موقع کمک میکردن چرانکردن چرانبودن الان پیداشون شده

من توقع نداشتم ازشون ولی بارها حتی تحقیرم کردن تو مهمونی ها و حرفا تیکه انداختن...

مسخره کردن گفتن ما خونه زندگی داریم تو هی لباس بخر بپوش(من مجردی همه چی داشتم و تا سالها کلی لباس داشتم برای مهمونی ها و... یا میگفتن طلا نداری و..‌

ولی بدترینش این بود ک مادرش گفت تو بدی خدا هیچی بتو نمیده هیچوقت قلبم صاف نشد و چند هفته بابت این حرف گریه کردم

اولا بهتره با مشاور صحبت کنید. و درثانی دقت کردید که خودتون هم توی حرفاتون گفتید این حس نفرت و انتقا ...

گفتنش راحته.شما راهی ک من رفتم نرفتی

بارها تحقیر شدم...

از طرف همشون

الان طاقت اینکه مثل کفتار اومدن سر زندگیم و باز از پشت بهم بخندن رو ندارم...