2777
2789
منم ی خانمه مربی باشگاه بود گفت من چندین ساله ورزش میکنم خیلی کم شده اما باز کامل از بین نمیره

اره میگن حتی با ورزشم از بین نمیرن

اگه ژنتیکت خوب باشه با ورزش یکم محو میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدمی را آدمیت لازم است وقتی یک انسان به هم نوعش کمک کردن رو بدهکار می‌دونن چی میشه گفت

البته که هر کسی اختیار پول شو داره استارترم همینطور و قصدمون ابدا دخالت نیست ولی در این مورد ، مردم اکثرا شرطی شدن و متاسفانه تو مجازی مخصوصا ، اینطور براشون ذائقه سازی شده که جایی اگر دیدید که پولی اگر برای مراسمات خاص مثلا اعتقادی خرج میشه باید فورا گارد بگیرید و برید رو منبر و بهش اعتراض کنین و از فقرا و هم نوع و هزار مسأله دیگه یادتون بیاد ، برای  اینجور خرجا ولی  نه ، ازادن که بگن  اینها ارحجیت دارن به هم نوع دوستی و هیچ یادشون نیاد از اون حرفا و این دوگانگی زشته

امام خمینی(ره): «ما از شر رضا خان و محمد رضا خلاص شدیم لکن از شر تربیت یافتگان غرب و شرق به این زودی ها نجات نخواهیم یافت. اینان برپا دارندگان سلطه ابرقدرت ها هستند و سر سپردگانی میباشند که با هیچ منطقی خلع سلاح نمی‌شوند». #تله_مذاکرات..#عبرت_تاریخ   .. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

منم نمیشد با سختی خودمم طلا داشتم دادم

خب کردی عزیزم من اختیار طلاهام رو ندارم 😐

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

البته که هر کسی اختیار پول شو داره استارترم همینطور و قصدمون ابدا دخالت نیست ولی در این مورد ، مردم ...

دلیلش اینه از کسایی که معتقدن ، جامعه انتظار بیشتری داره و بیشتر مورد قضاوتن

خب نمیده 😂😂😂میگ همین طوری قبولت دارم ولی همه مردا چرت میگن عاشق زنای گلابی شکل هستند 🥴😅

والا چیه این مسخره بازیا آدمایی که اعتماد بنفس و عزت نفس ندارن سرتاپاشونو عمل میکنن بعد میگن بیایید ببینیم چقدر زیبا شدم از درون پوکیده ن این افراد درصد کمی خودشونو دوست دارند

اگرم پولدار بودی که هیچ پولو بجای اینکه بریزی تو شکم  تبدیل ب فیلر میکنن  از صورت تا باسن تزریق میشه 

که نوش جونت فقط هیکلتون نکنید تو چشمون   بگید نچرالیم🙂

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

عزیزم 😘🥲

🫂💋

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

والا چیه این مسخره بازیا آدمایی که اعتماد بنفس و عزت نفس ندارن سرتاپاشونو عمل میکنن بعد میگن بیایید ...

صبحت زیبا گلم ولی من یکی واقعان حسرت میبرم دست خودم نیست دلم میخاد نواقص بدنم رو درست کنم ولی چه کنم شوهرم میگ دوس ندارم 🤕

من مسئولیت چیو گردن نگرفتم؟؟

هرچیزی که فک میکنی دیگران ملزم به پرداخت هزینه هاش هستن یا بابتش انتظار کمک دارین

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

صبحت زیبا گلم ولی من یکی واقعان حسرت میبرم دست خودم نیست دلم میخاد نواقص بدنم رو درست کنم ولی چه کنم ...

شماا شما ورزش کن 

تغذیتو درست کن

اینستاتم حذف کن

صد درصد تغییر میکنی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

شماا شما ورزش کن تغذیتو درست کناینستاتم حذف کنصد درصد تغییر میکنی

چشم نفسی مرسی بابت حرفای قشنگت🙏🥰💋