2777
2789
عنوان

حس انتقام شده ازونا تنها هدف زندگیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 63 پست
اونم همینو میگه  میگه صد برابر اون پولا رو ب تو دادم ولی حرفم پول نیست حاظرم همش رو آتیش بزنم ...

آخ که دقیقا عین منی هر چقدرم این مسئله رو به دیگران بگی متوجه نمیشن 

مسئله اینه تو سخت ترین روزهای زندگیش خانوادش محل سگ بهش ندادن و گذاشتنش کنار و اونی که تمام لحظه های گرفتاری و نداری کنارش مونده همسرش بوده اما باز پنهونی و یواشکی هر وقت و هرزمان اونا کار داشتن و صداش کردن با جون و دل رفته و اونچه که حق همسرش بوده خرج اونا کرده  

❤️❤️ هنرهای دستی زیبای من😍😍 پیج روبیکا و اینستا گرامم : gilani_baft@                                و پیج دومم: honarenamad_sticker@

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط امیدوارم بزودی بدبختیشونو ببینم انقد ک اذیتم کردم هیچ جوابی نگرفتن...

عزیزم من سالهاست که این درد و دارم ولی مسئله اونا نیستن مسئله اون شوهر بی وجوده که همسرش رو که همه ی وجودش رو براش گذاشته کنار میذاره و کسایی رو که همه ی عمرش کنارش گذاشتن برمیداره فقط صرف هم خون بودنشون . اگه مرد بی وجود نباشه احدی نمیتونه کاری بکنه

❤️❤️ هنرهای دستی زیبای من😍😍 پیج روبیکا و اینستا گرامم : gilani_baft@                                و پیج دومم: honarenamad_sticker@