2777
2789
عنوان

حس انتقام شده ازونا تنها هدف زندگیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینه بعد سی سال تازه توجه دیده ازشون خودشم میدونه... ولی اینکه بی خبر از من این کارارو کردم ...

شما زیاد واکنش نشون نده که بیاد بهت بگه، خودتم هرازگاهی بگو بریم سر بزنیم که حداقل بدونی چه خبره، اگه مدام بدشون را بگی بیشتر میره طرفشون، اول آرامشت را بدست بیار بعد با سیاست کنارشون بزن، سخته زمان بر هم هست ولی ارزش آرامش بقیه زندگی را داره، بهش محبت کن، هرازگاهی بگو فلان جا اینجوری کردن آنقدر دلم شکست ولی بهت نگفتم ناراحت نشی حالت تعریفی، باور کن تاثیر داره خودش میدونه بدی کردن اما انتظار نداشته باش پیشت اعتراف کنه، روزی 80 بار الحسیب دفع دشمن همیشه میخونم شمام امتحان کن و روزی 100 تا یاودود، شوهر من تک پسره علاوه بر کوتاهی چقدر بی احترامی و دعوا با من کردن اما الان که شوهرم را برای خودم کردم جرات دخالت ندارن، حتی تا دعوت نکنم خونم نمیان و رو هم ندارن بیان، میرم سر میزنم احترام میزارم اما صمیمی نمیشم، به شوهرت بگو بزار خودت را بخوان نه پولت را 

اصلا همچین کاری نکن فامیلشون مثل خودشونن 

اره همشون مثل خودشونن... البته با چندتا از زنهای فامیلشون ک نزدیکن بهشون و اینا هم اذیت شدن همیشه تو حالت درد و دل و صحبت بودیم سالها و دوسشون دارم...

بقیه شون نه

من توقع نداشتم ازشون ولی بارها حتی تحقیرم کردن تو مهمونی ها و حرفا تیکه انداختن... مسخره کردن گفتن ...

عزیزم منم اگر بخوام بگم باید فقط بشینم زااار بزنم. به من یک اتاق داده بودن ۲×۳ که یکسال و نیم توش زندگی کردم شب عید مادرش کلی فحش زشت بهم داد و بهم گفت ج. ن .د .ه بعدم وسایلمون را ریختند بیرون. توی اون مدت که پیششون بودم چه زجرهایی که نکشیدم. بعدم فرش زیر پامون که پولش راذشوهرم داده بود بهمون ندادند و خلاااصه گفتنی زیاده. ولی الان خدا را شکر منم مثل شما وضع مالی مون خوب شده منتها من اصلا حرص نمیخورم. فقط واگذار کردم به خدا. میگم اگر روزهای بد داشتم روزهای خوبم دارم. 

همیشه شاد برو تو جمعشون و شیک حالشون گرفته میشه

پشت سرم ب همسرم مثلا میگن ولخرجی نکن چون لباس و طلاهامو میبینن یا میان خونه اثاث عوض میکنم...

قشنگ مخشو میشورن 

قرار بود باغچه بخریم ماه قبل کلا نظرشو عوض کردن...

من دردم پول نیستا ولی این آدم چطور با اون گذشته راحت وا میده.بهش میگم خیانت کردی فقط اسمش خیانته واسه من... آدمی نبودم ک فخر بفروشم و اهل حرص دادن باشم واسشون با اینکه پر کینه ام...

در هر صورت من آرامش ندارم دارم مریض میشم...

پشت سرم ب همسرم مثلا میگن ولخرجی نکن چون لباس و طلاهامو میبینن یا میان خونه اثاث عوض میکنم... قشنگ ...

عزیزم برو مشاور زوج درمانگر خیلی کمک میکنه من رفتم ونتیجه دیدم، شوهرت گفت ولخرجی نکن بگو به اندازه کافی قناعت کردم 

بخدا مشکلات منو ندارید اگر داشتید دوام نمیاوردین باز خداروشکر کنید خدا بهتون نگاه کرد ما وضعمون خوب نیست خانوادش حتی هزارتومنم تو نداریامون به دادمون نرسیدن اما خدا با اوناست وپنو زجر میده این کوچیکترین مشکلمه😭😭

بخدا مشکلات منو ندارید اگر داشتید دوام نمیاوردین باز خداروشکر کنید خدا بهتون نگاه کرد ما وضعمون خوب ...

خب منم تو همین شرایط بودم چ بسا بدتر...

در حدی ک حتی پول نون هم پیدا نمی‌کردیم گاهی...

پول میاد غصه نخور تلاشتو بکن...