2777
2789
عنوان

مادر شوهرم منو نوکر همه می‌دونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2394 بازدید | 82 پست

ببین من کلا کار کردن رو دوست ندارم، حتی خونه خودم

ولیییی از این که کسی در مورد بهم امر و نهی کنه متنفرم!!

تو موقعیت مشابه، حتما همسرم رو هم درگیر کار میکنم

میگن املت بزن؟!!

شوهرمو صدا میکنم میگم گوجه بشور و رنده بزن

خودم تخم مرغ میارم

میگن چای بیار؟؟

چای میریزم

روهرمو صدا میزنم که ببره

میگن سفره جمع کن؟؟

ظرفا رو می‌برم 

دستمال میدم شوهرم سفره رو جمع کنه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت رو از سال اخر نفهميدم

بعدش چي ميشيد مگه ؟

ولي ميتوني خودت رو بزني به مريضي اصلا نري

ببين يه پودري هست عطاري ها دارن

لو ميكنيش عطسه و سرفه انت مياد 

به همه بگو كرونا گرفتم ،بمون خونه پدر مادرت

هركي هم زنگ زِد صدات رو داغون كن 

اومدن عيادت هم خودت رو به بي حالي شديد بزن و با اون پودري سرفه كن توي صورتشون:)

هرچی گفت بگو من کمرم یا پام دردمیکنه نمیتونم پاشم خودتون انجام بدید

☁️🌈 خدا چقدر قشنگ میگه: ' و اللّه یعلم ما فی قلوبکم' حـواسـم هـسـت چـی تـو دلـت مـیـگـذره🧸🍯️                       از سال ۹۹ کاربر خاموشم میشه واسه سالم بدنیا اومدن بچم یه صلوات بفرستید 🙏😊❤️
این فقط یک صدمه چیزایی ک دیدم خیلی سکوت کردم خیلی

چرا فکر میکنی اگه به حرف مادرشوهرت نکنی شوهرت طلاقت میده نترس هیچی نمیشه اگه ایندفعه گفت بگو میخام برم دستشویی یا بگو دستم درد می‌کنه میترسم چایی ها بریزه یا بگو خانمش دستپختش بهتره و....  بشکن این بتی که از مادرشوهر ساختی

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

مادرشوهرت که گفت برو چایی بیار یا غذا بپز سریع جاری ها رو هم صدا بزن و بگو بیایین کمک کنین دست تنها نمیتونم وقتی هم اومدن کمک خیلی راحت خودتو سرگرم چیزی کن و مرتب بهشون دستور بده البته صمیمانه نه حالت دستوری که کارارو انجام بدن

افرین به شجاعتت خخخ  شوهر منم اگه از من حساب نمی برد منو نوکر کل خاندانش می کرد ولی جوری رفتا ...

اگه اینا رو بهشون رو بدی سوارت میشن مخصوصا من که شوهرم یمقدار هم بچه ننست 

اوایل عقدمون با لحن بد گفت چرا خونه مامانم ظرف نمیشوری گفتم من خونه توام بیام بعد عروسی وظیفه ندارم ظرف بشورم قانونا 

من خونه بابامم هروقت دلم بخواد ظرف میشورم دلت میسوزه واسه مامانت بسم الله خودت پاشو بشور 

قشنگ حساب کار دستش اومده الانم یه وقتایی میریم خونه مامانش دخترم اذیت کنه ظرفا زیاد باشه من نتونم بشورم خودش میاد میشوره که مامان جونش اذیت نشه مادرشوهرمم حرص میخوره چرا من میشینم پسرش کار میکنه😒

اشتباه کردی سکوت کردی . هیچ کسم قدر نمیدونه . از این به بعد یا نرو یا اگه رفتی بگو مادر جون خودش زن داره زن خودش غذا درست کنه . 

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌

يه راه حل خودتو بزن به نشنيدن 

با خنده به در كن 

منم مادرشوهرم همينه 

اما اينسري گفت پاشو نهار بزار بچه ها گشنن (بقيه منظورشه) با اينكه ساعت يك بود گفتم زوده بابا اين كارمو بكنم بعد

چايي بيار گفت چيه اين اب سياها كم خوني مياره من خيلي ساله نميخورم شربتي چيزي بخورين بجاش زير چشمتون سياه شده مادر كم خوني ميگيريد 😅😅😅😅بقيه ديدن از نوكريم خبري نيست پاشدن 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

مثلا میگه چایی بیار به خنده بگو من میل ندارم اونم لابد میگه برا فلانیا بیار لگو هر کی میخوره خودش بره بیاره دیگه.یا همون اول بگو من که نمیخورم هر کی میخوره بره برا خودش بیاره

بعدم نرو اگر میتونی.

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
آفرین سکوت کن. اما توی چایی شون تف کن

یه سری همه دورهم جمع بودن خانواده شوهرم ..من ازهمه دیرتر اومدم .حالا یه سری چای ریخته بودن خورده بودن ..تامن اومدم ننشسته مادرشونرم گفت پاشو چای بریز منم رفتم دوسه تا ریختم یاسینی هول دادم جلوش نصفش ریخت تو سینی ..خودمم لب نزدم ...

انگار کوچیک ترازمن نبود اونجا ...

خودشم فهمید