2777
2789
عنوان

مادر شوهرم منو نوکر همه می‌دونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2394 بازدید | 82 پست
باریک الله وقتی هدفی برا زندگی خودشون ندارن و تماما در اختیار اونا باشند میشن همین  بقیه پسراش ...

یه وقتایی می‌رفتیم دو روز تو شهرمون وقتی می‌خواستیم بریم اینقد خوشحال بودم ک نگو اما وقتی برمیگشتیم انگار رو ب جهنم میرفتم خدا لعنتش کنه حالم ازش بهم میخوره 

ن بابا یه چیزی ام باید بدیم بهشون کلی منت دارن

خو هیچی دیگ  امیدوارم بعد‌عروسیتون بازم دبه نکنن بگن باید بیاید 

ب نظرم تو امسال نرو بمون کنار خانوادت تا شوهرت دلتنگت بشه هی کار رها کنه بیاد دیدنت وقتی اونام ببینن شوهرت ب خاطر تو کار ول میکنه میاد مجبورا بیشتر احترامت بذارند 

یا حداقل کارگر میگیرن و ب جیبشون فشار میاد قدرتون میفهمند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا .. در حالی ک خونه ما نیست همش ایراد میگیره لیوان شکسته ظرفا شکستن خونه تمیز نیست‌.. تابستو ...

اگه از الان رو بدی بعد عروسیم همین اش و همین کاسه باید همش اونجا باشی 

الان اختیار دارت پدرتو نرو بمون منزل پدرت تا شوهرت دلتنگ شه کار ول کنه بیاد ببینی تا مادرش قدرت بدونه

اره دقیقا .. در حالی ک خونه ما نیست همش ایراد میگیره لیوان شکسته ظرفا شکستن خونه تمیز نیست‌.. تابستو ...

مهم نیس که خونه شما باشه یا نباشه چون شما زیاد اونجایین انتظارشون زیاده 

ببین مثلا خواهرشوهرای من خودشون عروس دارن مثلا میبینی عروس خواهرشوهرم اومد دوروز موند خونشون دیگه ناهار و شام و کارا به عهدشه ولی من میرم خونه مادرشوهرم فقط ی وعده ناهار یا شام میمونم فقط تو شستن و جمع کردن کمک میکنم هیچ وقت غذا نپختم

مامان دوتا دخمل ناز 😍

چون تو تابستون کلا اونجایی انگار خونه خودته برای همین انتظار داره تو همش کار کنی 

منم ۲ساله عقدم ولی خونشون اصلا نمیمونم

مث مهمون میرم میام موقعی ک اونجام تو سفره انداختن هم کمک میکنم چند بار میگن تو بشین نمیخاد کاری کنی 

قبول نمیکنه نرم یه جورایی مجبورم میکنه اما امسال باهاش اتمام حجت میکنم ک یا طرفم باشه یا نمیرم

بنظرم پافشاری کن و نرو بلکه همسرت و خانوادش ب خودشون بیان.. چون اگر از همین حالا عادت کنن هیچوقت برات ارزشی قائل نمیشن