سلام دوستان من خیلی عصبی و تندخو و پرخاشگر شدم و همش دادو بیداد میکنم دست خورم نیست خیلیییی ناراحتی کشیدم میخوام وقتایی که اینطوری میشم یه قرص بخورم که ارومم کنه یه قرص که خواب اور نباشه عوارض نداشته باشه لطفا هرکی میدونه راهنمایی کنه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام عزیزم.بهتره که با دکتر مشورت کنی چون میترسم یه چیزی بگم برات بدتر مضر باشه و مدیونت بشم ولی اگر قصد دکتر رفتن نداری و فشارخونت خیلی پایین نیست از پرانول 10 برا چند شب استفاده کن... یا از کلردیازپوکساید 5 و یا نروتریپتیلین 10.... اگرم دچار اضطراب و دلشوره ی لحظه ای میشی آلپرازولام نیم رو یه نصفه شب بخور
داروی اعصاب رو فقط باید دکتر متخصص تجویز کنه . حتما برو حتی اگر شده شهرهای اطراف که دکتر خوب پیدا کنی . ضمنا به این حرفا هم توجه نکن گه دارو عوارض داره یا بهش وابسته میشی . من خودم بارها دارو خوردم و بعدم با نظر دکتر کم و قطع کروم هیچ طور هم نشد