2777
2789
عنوان

ازجاریم بابت سوغات تشکرکردم گفت کدوم سوغاتی😐😂🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 2417 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم براداداشش برده وگفت فرداروزی عروسی کنم داداشم میاره پس میده 

عزیزم بمونید تا پس بده😅😅سوغاتی یه مهرو تسبیح نیاورده نیم سکه پس بده 

حالا چرا ربع سکه نبردید،این مکه بره لابد خونتونو تقدیم میکنید

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
استارتر چقدر کم تجربه ای نیم سکه رو میخورن آبم روش بخاطر جبران شدنش کادو ندید که ممکنه تو ذوقتون بخو ...

بخدامن خودم ناراحتم اماکلری ازم برنمیادمجبورم تابع همسرم باشم تاوقتی که برم توخونه خودم وزندگی کنم الان مجبورم من هرچی بگم میگه میخوای بین برادری ماروبهم بزنی

کربلا خرجی نداره،،خیلی جزئی

خیلی جزئی ناقابل ۲۰ میلیون نفری😅 حالا دیگه زمینی و هتلهای  معمولی ۱۱ میلیون نفری .‌البته این هزینه های تهران هست. جاهای دیگه رو من اطلاع ندارم.

سلام😊 
کربلا خرجی نداره،،خیلی جزئی

میگیم با هواپیما رفته رفت و برگشت ی نفر از تهران میشه ۲۳ تومن.این ۱۸ تومنشو داده

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بخدامن خودم ناراحتم اماکلری ازم برنمیادمجبورم تابع همسرم باشم تاوقتی که برم توخونه خودم وزندگی کنم ا ...

حالا بهش بگو همینایی که داده دست مادرشوهرت اگه مادر شوهرت خودش داده این خبر نداره فکر میکنه داری طعنه میزنی و انتظار سوغات داری 

رسم دارن خداکنه ندن تابادشوهرم بخوابه

اگه به باد خوابیدن بود الان شوهرت باید مثل بادکنک ترکیده میشد 😒والا

طرف رفته کربلا یه سوغاتی برا داداشش نیاورده

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
اگه به باد خوابیدن بود الان شوهرت باید مثل بادکنک ترکیده میشد 😒والا طرف رفته کربلا یه سوغاتی برا د ...

بخدااصن نمیدونم چی بگم کاش مازودترعروسی کنیم بریم سرخونه زندگیمون😭