2777
2789
عنوان

فردا آزمون آیین نامه دارم برای بار اول

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 27 پست

ببین از مربی بپرس که سوالات عوض شده یانه. من قبل عید ازمون دادم همون زردها بود اما از یکی که بعد عید آزمون داده  بود شنیدم که سوالات عوض شده بود.

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین از مربی بپرس که سوالات عوض شده یانه. من قبل عید ازمون دادم همون زردها بود اما از یکی که بعد عید ...

برای من الان فرقی نداره نشستم کتاب خوندم هر مدلی بیاد حله 

ولی فقط اگر از زردا باشه حالم گرفته میشه 🤣😅

من با مربی عالی بودم چند دور با شوهرم رفتم استرسی شدم 😄

وای اره من بابام رفتم بحثمون شد گریم داشت درمیومد بابام اول یادم داده بود خوب بود الان چون تو شهر ماشینو ازش گرفتم هی استرس داشت غر میزد منم دست پاچه😂😂

۳۰ سانت که اوکیه اصلا من ۴ کیلومتر فاصله میگیرم😑

ببین به من این مدلی یاد داد

با فاصله ۳تا آینه (دوتا آینه خودت و ماشین بغلی یکیم به اندازه یک آینه وسط این دو خالی باشه)

میری آینه به آینه پارک میکنی

حالا یک دور فقط فرمون به راست و راهنما و حرکت به عقب 

با همون فرمون تا جایی میای عقب که آینه شاگرد بیفته بین دوتا چراغ پشت ماشین پارک شده اونجا ایست و کل فرمون رو تا ته بده سمت چپ حالا دوباره بیا عقب 

پارکت خیلی خوب میشه هیچ برخوردی هم نداری ،۱مترم از جلو فاصله ات میشه ،با جدول هم بستگی داره همون بین دوتا چراغ کجا فرمون بشکنی یا ۳۰ میزنی یا ۵۰ با جدول

۳۰ سانت که اوکیه اصلا من ۴ کیلومتر فاصله میگیرم😑

ببین به من این مدلی یاد داد

با فاصله ۳تا آینه (دوتا آینه خودت و ماشین بغلی یکیم به اندازه یک آینه وسط این دو خالی باشه)

میری آینه به آینه پارک میکنی

حالا یک دور فقط فرمون به راست و راهنما و حرکت به عقب 

با همون فرمون تا جایی میای عقب که آینه شاگرد بیفته رو چراغ خطر  ماشین پارک شده اونجا ایست و کل فرمون رو تا ته بده سمت چپ حالا دوباره بیا عقب 

جدول رو صاف از توی آینه دیدی کنارت حالا استپ کن

پارکت خیلی خوب میشه هیچ برخوردی هم نداری ،۱مترم از جلو فاصله ات میشه ،با جدول هم بستگی داره همون بین دوتا چراغ کجا فرمون بشکنی یا ۳۰ میزنی یا ۵۰ با جدول

من باراول بدون غلط قبول شدم اونجا آدمایی بودن که سه بار میومدن و قبول نمیشدن اکثرا آقا بودن چند نفریم خانم

به نظرمن اصلا سخت نیست همون کارتکسا اوکیه

سرانجام از من خاکی سرد باقی خواهد ماند که رویاهایش را در آغوش کشیده است💔؛

ببین به من این مدلی یاد دادبا فاصله ۳تا آینه (دوتا آینه خودت و ماشین بغلی یکیم به اندازه یک آینه وسط ...

کنار ماشین ک ایستادی باید بیای عقب تا جایی ک چراغ عقب ماشین کناری بیوفته رو مثلت شیشه عقب طرف شاگرد بعدش همه فرمون ب راست و چیزایی ک گفتی 

من بار چهارم قبول شدم اگه نزدیک جدول باشی رد میکنه ی کم با فاصله  رو ایراد نمیگیره حتما حواستون موقع صاف کردن ماشین هم باشه ک کج نشین اندازه خراب بشه