2777
2789
عنوان

ازجاریم بابت سوغات تشکرکردم گفت کدوم سوغاتی😐😂🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 2417 بازدید | 84 پست
حالا چقدر بررسی کردین کادوشون رو خب شاید رسمشون هست و استارتر هم به رسوم پای بند باشه زندگی خودشه ...

خوب یعنی برای شما تعجب نبود برن زیارت قبولی سکه ببرن؟ از اول نگفت رسم بعدش مشخص کرد این رسم دارن موضوع اینه جاری یه سوغاتی نیاورده با اینکه میدونسته براش سکه میارن حالا اسی شک کرده مادر شوهر نقل و نبات داده یا نه حالا کاری اینا هیچ اما وقتی میدونی برات سکه میارن والا اگه حتی مادرشوهر هم نداده باشه باز زشته تو نقل بدی 

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب یعنی برای شما تعجب نبود برن زیارت قبولی سکه ببرن؟ از اول نگفت رسم بعدش مشخص کرد این رسم دارن موض ...

عزیزم اون منوبی حرمت کرده ازبی عرضگی شوهرمه وگرنه پایبندرسم نبودهمون گل کافی بود

خیلی جزئی ناقابل ۲۰ میلیون نفری😅 حالا دیگه زمینی و هتلهای  معمولی ۱۱ میلیون نفری .‌البته این ه ...

والله‌من از قیمت‌های جدیدش خبر ندارم ولی ما خوزستانی هستیم واز راه زمینی حتی دیدم محرومترین وکم درآمد ترین خانواده ها هم دسته جمعی میرن بعدشم تا جایی که می‌دونم هتل‌های آنچنانی در کار نبوده وبا تور که میرن حداقل هزینه روداره...حالا شاید اون مورد که شما میگی واسه هرکسی نیست یا از تهران باشه ولی از اهواز همون‌طور که گفتم کسانی رو میشناسم که پای پیاده هم رفتن مورد پذیرایی ومهماننوازی مردم اونجا قرار گرفتن

والله‌من از قیمت‌های جدیدش خبر ندارم ولی ما خوزستانی هستیم واز راه زمینی حتی دیدم محرومترین وکم درآم ...

خوب شما خیلییی نزدیک هستید الحمدلله ، و چقدر خوش به سعادتتون. ولی اینجاها قیمتها توی این حول و حوش هست. 

سلام😊 

من اولین بار که رفتم خ‌ونه جاریم عید نو روز ۳ سال پیش برام ۲ جور کیک و چیز کیک سالاد سزار و میگو ،،،کباب حسینی،،، ماهی ،،،بلدرچین ،،،۲ نوع برنج ،،،اما عیدی بهم ۲۰ هرار گذاشت تو کیف پول چرم کهنه خخخ 

خوب یعنی برای شما تعجب نبود برن زیارت قبولی سکه ببرن؟ از اول نگفت رسم بعدش مشخص کرد این رسم دارن موض ...

نه اخه سایت پر از قومیت و رسم و رسومات محتلفه 

چیزای تعجبی زیاد دیدیم دگ

من سوالشو خوندم براش نوشتم خب مادرشوهرت داده 

خیلییی کار زشتی کرده جاری

واقعا بی اخترامی بود

من بودم برای مناسبت های بعدی حواسمو جمع میکردم

به مادرشوهرم هم انتقال میدادم ک درجریان هستم ک خودش سوغات داده حای اون ک توقع نداشته باشن ازاین به بعد

دگ هم دردسر نمیکردم برای خودم

میگیم با هواپیما رفته رفت و برگشت ی نفر از تهران میشه ۲۳ تومن.این ۱۸ تومنشو داده

خوب آره از تهران رفته باشه پول بلیطش شاید انقد باشه ولی تو خوزستان مردم از راه زمینی میرن و حتی دیدم کم درآمد ترین آدما هم براحتی هرسال اگه راه باز باشه میرنو میان

مادرشوهرم اینا رفتن کربلا من با این رسم عجیب آشنایی نداشتم هیچی نگرفتم هنوز بعد شش سال مادرشوهرم تیک ...

اخه میدونی وظیفه آدم نیس که چیزی بخره تو میری زیارت ن اینکع کاسه یه ایل سوغات بخری یعنی چی آخه یا اصلا نباید بری دیدن طرف مگع چیکار کرده اخه طرف رفتع گشته اومده به من چ ربطی داره