2777
2789
عنوان

من پسرم پدر و مادرم انتظار دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 75272 بازدید | 1769 پست

حقیقت خرید خونه چیز عادی نیست ولی فکر میکنم اینقدر دارن که شما توقع دارید درسته؟ ولی واقعا اینکه از شما چیزی بخان ناراحت کنندست باید خودتون رو اروم جدا کنید مثلا حقوقی که میگیرید رو نگید یا نصفشو بگید بعد مثلا بیاید بگید کم دارم ازشون پول بگیرید خورد خورد پس بدید اگرم ندادن که هیچی موقعی که خواستن بگید من اگر داشتم که از شما نمیخاستم همین

کمک ب خانواده برکت میده به پولت اما برای خودتم سرمایه گذاری کن هر ماه طلا بخر موقع ازدواجت یا استقلا ...

والله ما ندیدم برادرم کمک کنه حالا خونه خودش داده اجاره پولش میگیره طبقه بالا میشنه یه ذره هم کمک نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو کاری برات نکردن. بیست سی سال بزرگت کردن. حمل و زایمان و شیردهی و مراقبت از بچه و تربیت بچه که کا ...

ببخشیدااا مگه خودش خواسته به این دنیا بیاد که منت حاملگی و زایمان و شیردهی رو بندازن گردنش ، آوردن وظیفشونه تا آخر عمرشون حمایتش کنن ، لطفن دست از سر این چرت و‌پرت گویا بردارین

عقل بهترین هدیه به انسان هاست👌

حق داری دلخور بشی خیلی توقعشون بالاعه😐 بنظرم شما حداقلش با حقوقت یه مرغی رو غنی بخری براشون دیگه بق ...

اینا میخرم ولی انتظار دارن کل حقوق ببرن 

کاربر اقام 

ببخشیدااا مگه خودش خواسته به این دنیا بیاد که منت حاملگی و زایمان و شیردهی رو بندازن گردنش ، آوردن و ...

کم تر چرت و پرت های اینستاگرام و قرقره کنین و سعی کنین قدرشناس باشین.