2777
2789
عنوان

ازجاریم بابت سوغات تشکرکردم گفت کدوم سوغاتی😐😂🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 2417 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث پولداری نیست عزیزجان اینارشم دارن وبایدببرن چه زیارت چه عروسی چه زایمان چه پاگشا....

چه رسم بدی شاید یکی نداشت حالا عروسی آره اما دیگه زیارت واقعا چرا باید کادو برید نمی دونم چه معنی میده  معمولا سوغاتی میارن 

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
کاری ب سکه و کار مادرشوهرت ندارم اما چقد بیشعوره ک نگفته خواهش میکنم بازم پرو پرو گفته کدوم سوغاتی چ ...

چش سفید حرملهههه🤣

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
مهربون نبودنش رو از کجا تشخیص دادید؟

کاری ب مهربونیش ندارم اما دلیل اینکارش بهتر شدن روابط بچه هاش بوده یعنی سیاستی رفتار کرده

خدایا درقلبم انتظارچیزی راکه اتفاق نمیافتدقرارنده🌱
مادر شوهرت از خودش داده اما یا پولدارید یا هیچی دیگه وگرنه تو تین گرونی کی برای کسی که از زیارت اومد ...

حالا چقدر بررسی کردین کادوشون رو

خب شاید رسمشون هست و استارتر هم به رسوم پای بند باشه

زندگی خودشه

اصل موضوع چیز دیگست

بارو رفتع زیارت واسه اولین بار بعد سکه بردید🙁🙁🙁🙁 خب به من چ که رقتع واسه خودش رفتع دیگع کی این ...

مادرشوهرم اینا رفتن کربلا من با این رسم عجیب آشنایی نداشتم هیچی نگرفتم هنوز بعد شش سال مادرشوهرم تیکه میندازه بهم.بخدا برا مامان یابای خودمم هیچی نبردم چون واقعا نمیدونستم باید چیزی ببرم شوهرمم که میدونس هیچی نگفت

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

نیم سکه۰🤐🤐🤐🤐🤐

اسی من برم مشهد میای بهم سربزنی ربع سکه هم قبوله😁

احتمالا خیلی پولداری

من که به جاری کوفتم نمیدم

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤